E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB'den 'hazırız' mesajı: Ölürsem şehit kalırsam gazi---

MSB'den 'hazırız' mesajı: Ölürsem şehit kalırsam gazi

MSB'den 'hazırız' mesajı: Ölürsem şehit kalırsam gazi
08 Ekim 2019 - 00:40 borsagundem.com

MSB, Twitter hesabından yapılan paylaşımda 82 milyon vatandaşın huzur ve güvenliği için tüm terör örgütleriyle mücadeleye hazır olunduğu mesajını verdi

Milli Savunma Bakanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) vatanın bütünlüğü, devletin bekasına yönelik tehdit ve tehlike oluşturan terör örgütlerine karşı milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışıyla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla mücadeleye hazırdır" ifadesine yer verildi.

ASLA MÜSAMAHA GÖSTERMEYECEKTİR

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan bir diğer açıklamada da "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekat için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır" denildi. 

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için güvenli bölge/barış koridoru kurulması zaruridir." ifadesi kullanıldı.

Söz konusu paylaşımda, TSK'nin Türkiye sınırlarında terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyeceği vurgulanarak, harekat için tüm hazırlıkların tamamlandığı duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lala08 Ekim 2019 09:12

    Suriyeye asker çıkarma gereksiz bir macera. Davutoglunun kılavuzluğunda girilen bu mezbeleden tez zamanda çıkılır umarım. Yoksa garibanın çocuğu ölecek, zenginin çocuğu silah satıp daha da semirecek...

  • edy08 Ekim 2019 09:02

    bundan sonra her daim (düşsenizde-kalksanızda) yanınızdayız. münafıklık yapmayacağız yapanlara inanmayacağız. Allah CC gönüllerinizi ferah,Attığını düşüren askerlerinden eylesin.

  • KILIÇ08 Ekim 2019 06:46

    CANIMIZLA MALIMIZLA ORDUMUZUN YANINDAYIZ ALLAH KORUSUN.

  • Türk08 Ekim 2019 04:36

    Allah sizleri korusun.