E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMSB: Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor---

MSB: Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor

MSB: Teröristlerin inleri başlarına yıkılıyor
15 Haziran 2020 - 00:48 borsagundem.com

Kuzey Irak'taki PKK kamplarına hava harekatı... Milli Savunma Bakanlığı, "Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor" açıklamasında bulundu

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Pençe-Kartal Operasyonu başladı. Uçaklarımız teröristlerin inlerini başlarına yıkıyor" ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk’taki terör yuvalarına hava harekâtı icra edildiği bildirildi. 

Twitter paylaşımında, "Son zamanlarda karakol ve üs bölgelerimize her geçen gün artan taciz, saldırı teşebbüsünde bulunan, böylece halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek halkımızın ve hudutlarımızın güvenliğini sağlamak maksadıyla...
uluslararası hukuktan doğan meşru müdafaa haklarımız doğrultusunda Irak’ın kuzeyinde bulunan ve teröristler tarafından üs olarak kullanılan Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin Basyan ve Hakurk’taki terör yuvalarına hava harekâtı icra edilmektedir" ifadeleri yer aldı. 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör unsurlarına yönelik başlatılan 'Pençe-Kartal operasyonu' ile ilgili, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kartal Operasyonu başladı. İnsanımıza, insanlığa ve ülkemize düşmanlık eden terörle mücadelemiz kesintisiz sürüyor" dedi.

Akar ve komutanlar harekât merkezinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan Tahsin 15 Haziran 2020 11:23

    Chp den ses neden çıkıyor anlamıyorum

  • Mucise Reis ;)15 Haziran 2020 08:49

    İnlerin yeri biliniyorsa, ordumuz önce keşke bildiği inlere gitseydi... suriyelere, libyalaya da sonra giderdi... Askere sorsanız hayır diyeceğini sanmam bu öneriye... Fetonunda artık siyasi kumpas yapanlarını ve siyasi ayaklarını, bir bir çıkartsanız. Ordu emir verirsen inece direr, çinede gider. ama sıkıntı siyasilerde. Türkçe olimpiyatları yapıldı youtubede görüyoruz. Ama yapanlarda maşallah siyasi hayatta ve el kol serbest geziyor... Heleki itiraf eden genç ne demdi ? biz fetoyu kullandık, kemalistkumparlara karşı birbirlerine kırdırdık dedi... 1 helal süt eden savcıda gidip biz dediğin kimdir? feto ile kolkokayız itirafın oldu. 250 çehit bu kıyımlarda verdi bu millet. sen ne demek istiyorsun ? demedi... Gerçekleri söyleyenleride ya içeri atarlar, ya mapus verirler... Dedeler şehit olup can vermiş çokmu

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Haziran 2020 10:46

    Bu teröristleri içimizdeki ve TSK sızan şerefsiz ve vatanhainleri zamanında pkk ile savaşmadılar yalandan yıllarca dağları taşları bilerek bombaladırlar ve pkk kıstırılınca belki 100 kişi askeri geri çektikleri için bunlar çirit attılar yıllarca.hatta bu hainler zaman zaman da pkk lıra her türlü yardımı yaptılar.Reis ilk defa bunlardan kurtuldu şuan ilk defa bağımsız kaldı.yakında büyük zarar vereceğiz bu hainlere.ALLAH, Reis ve Bahçeli yi başımızdan eksik etmesin.

  • Vb15 Haziran 2020 03:48

    chp'liler ve hdp'liler ( ikizler yani ) katliam diye ağlamaya başlamışlar kuşlu sitede , şaşırdık mı ? hayır  , üzgün değiliz canan , sen üzül 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Haziran 2020 10:49

    Muck musun gıcıkmısın.tüm dünya da aynı sorunlar var.ne yapsın devlet hepimize beleş maaşmı verecek.dünya bugün kan ağlamakta iken yine vatandaşına iyi bakıyor devlet.bugün abd de virüsten tedavi olanlardan bir milyon dolar üzerinde para istiyor iken hastane bizde para dahi alınmıyor.sen seç kemal i gör bakılın neler olur sana iş ve aş ve su mu verecek.

  • muck15 Haziran 2020 08:51

    Bekle haci. 2023 seçimleri gelsin. bismillah diyip önce fetoculardan kurtulalım. Gerçek terör ve yandaşları gitmezden bu ülkeye huzur gelmez. hukuk sisteminde seçimde dğişim olur. darbelerle olmaz. bu millet geri sayımı başlattı. aç susuz işsiz gariban gariban bekliyor...