E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMısır'ın sabrı taşıyor---

Mısır'ın sabrı taşıyor

Mısır'ın sabrı taşıyor
01 Eylül 2013 - 22:06 borsagundem.com

Mısır geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur'un sözcüsü İhab Bedevi, "Mısır'ın, Türkiye hükümetine olan sabrı tükenmek üzere" dedi

Mısır geçici Cumhurbaşkanı Adli Mansur'un sözcüsü İhab Bedevi, başkent Kahire'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, Mısır-Türkiye ilişkilerine yönelik, "Mısır'ın, Türkiye hükümetine olan sabrı tükenmek üzere. Mısır, Türkiye ile ilişkilerine, halkları birbirine bağlayan güçlü bağlar gibi geniş bir çerçeveden bakıyor" diye konuştu.
Mısır'daki olaylara ilişkin Bedevi, "Gelecek günler, Mısır devletinin olaylar karşısındaki tutumunun sağlıklı olduğunu gösterecek" ifadesini kullandı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kral07 Eylül 2013 19:38

    özrü kabahatinden büyük.seçilmişi al aşağı edeceksin .tepeden gel otur. oh neala memleket.sabrın taşarsa nolur,onu anlayamadım.en çok olsa mısır olarak tavuğa yem olursun.

  • yılmaz02 Eylül 2013 06:04

    niye bop eşbaşkanı değil mi

  • Ali Baş02 Eylül 2013 00:29

    Dış politikamız maalessf fiasko her devletin iç işlerine karışıyoruz.Ortadoğunun komserliğine soyunduk.Suriyeyi,mısırı ve filistini biz kurtarcez.Haklıyız tabi güçlü bir ekonomimiz var.Dolara felan vurdukmu oturturuz.Borsa her gün uçuyor.pkk demişssiniz adamlar geri çekildi her yer güllük gülistanlık.

  • ömer muhtar01 Eylül 2013 22:53

    sabrın taşarsa ne yaparsın bize savaşmı asacan.bizseni zatem tanımıyoruz.israilin kuklası herif.ukala şeytan.

  • tunç01 Eylül 2013 22:14

    allahım sen bize yardım et. herkesin derdi türkiye topraklarındaki henüz çıkarılmamış petrol.