E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli yıldızın annesine şantaj---

Milli yıldızın annesine şantaj

Milli yıldızın annesine şantaj
01 Temmuz 2020 - 09:30 borsagundem.com

İki şüpheli, futbolcu Umut Meraş’ın annesi A. Meraş’a sosyal medya üzerinden ulaşarak şantaj yaptı. Mağdur anne savcılığa başvurarak “Fotoğraflarım aileme gönderildi. Şimdi de onları oğluma göndermekle tehdit ediyorlar” diyerek şikayetçi oldu

Türkiye A Milli Takımı'nda top koşturan Umut Meraş'ın annesi geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurdu. Anne A. Meraş, iki kişinin Instagram üzerinden kendisini tehdit ederek şantajda bulunduğunu ileri sürdü. Savcılığa ifade veren mağdur kadın M.K. ve S.K.'nın sosyal medyadan kendisine ulaştığını, kişisel fotoğraflarını internette yayacaklarını söyleyerek şantajda bulunduklarını anlattı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, şantaja boyun eğmeyen kadına bir süre sonra Whatsapp uygulaması üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderilmeye başlandı. Genç kadın tehditlere aldırış etmeyince iki şantajcı, bu kez A. Meraş'ın fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yakınlarına göndermeye başladı.

İki şüpheli daha sonra genç kadına tekrar ulaşarak eğer söylediklerini yapmazsa bu kez ellerindeki fotoğrafları oğluna göndereceğini söyledi. Bunun üzerine A. Meraş, savcılığa başvurarak kendisine şantaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Kadının şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı M.K. ve S.K. hakkında soruşturma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HABER?01 Temmuz 2020 14:21

    Genç Kadın? Koskoca Adamın Annesi! Nasıl Genç Kadın oluyor?  Resimlerini kimin ile olursa olsun neden Sosyal Medyada paylaşıyor? Kendi kabahatı!!  Bu Çapulcular Fotoğraflara nasıl ulaşmış? Bu Kadını tanıyan kişilerdir muhakkak.  En Ağır Cezanın verilmesi lazım böyle Adi Şerefsizlere!!   Türkiye ne oldu böyle?  Herkes birbirine Satır , Pompalı Tüfek, Bıçak, Şantaj vesaire ile saldırıyor!!   Buna karşı  Acil çare lazım, en ağır Cezaların uygulanması lazım!! Kim ne hakkı var ise hakkını Hukuk ile arasın!!  Devlet te Kanunları İnsanların Hakkını koruyacak şekilde Yürürlüğe soksun!! Herkesin hakkını doğal olarak korusun, Kimse Mahkemelere gitmeye mecbur kalmasın!