E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMilli havacılık tarihinde rekor kırıldı---

Milli havacılık tarihinde rekor kırıldı

Milli havacılık tarihinde rekor kırıldı
10 Haziran 2020 - 09:00 borsagundem.com

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Milli Havacılık tarihimizin bir rekoru daha kırıldı" ifadesini kullandı.

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Selçuk Bayraktar, TB2'nin 200 bin saat görev yaptığını dile getirerek, bunun Milli Havacılık tarihimizin bir rekoru olduğunu ifade etti.

İşte Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı;

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fhr10 Haziran 2020 22:55

    Ah ah cehape de gün sayıyor senide Vecihi hurkuş , nuri demirağ gibi tarihe gömmek için...cehapelilerin de hayalleri var öğlen yemeğini yiyince akşama ne var diye...vizyonları çeyrek günlük..

  • Çakır10 Haziran 2020 21:24

    Mesajın asaletine bak rabbim nazarlardan korusun Türkiyem için can ile çalışanlara kurban olayım alâ Allah yardımcınız olsun inşallah

  • berk10 Haziran 2020 12:23

    Türkiye'nin gururu oldu Selçuk Bayraktar.Özellikle katma değeri yüksek projeleri olan gençlerimizin önü açılmalı ve devlet desteği arkalarında olmalıdır. 

  • AHMET ÖZBİR10 Haziran 2020 11:02

    RABBİM seni bizlere bağışlasın, seni çekemeyen vatana gıcık olan yobazları ağlatsın. Ne mutlu Türk Milleti'ne, REİS dümende, evlatları en önemli yerlerde T.C. DEVLETİ'NE HİZMETTE, TERÖRİSTLERE GEÇİT VERMEMEKTE, yamuk yapanlara her şartta haddini bildirmekte. VATAN SİZE MİNNETTAR.

  • tv10 Haziran 2020 10:51

     bu adamı çok başarılı buluyorum resmen  havacılık sektöründe bir çıgır açtı tebrikler kardeşim 

  • OSMAN10 Haziran 2020 10:20

    ELEŞTİRMEK İÇİN ELEŞTİRENLERE BİR HATIRLATMA: BU ZAMANA KADAR KURULAN 16 TÜRK DEVLETİNİ DE İÇİMİZDEKİ BİR BİRİNİ ÇEKEMEYEN VE DİĞERİNİN GİTMESİ İÇİN DÜŞMANLA BİLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR YIKTI. LÜTFEN ARAŞTIRIP DÜŞÜNELİM. BİZİM İÇİN BAŞKA TÜRKİYE YOK.

  • Hasan Kulu10 Haziran 2020 09:35

    Selçuk Bayraktar kimin kocası acaba? Onun için mi sürekli burada haberleri oluyor. Ben de emekçi çalışanım biraz da benim gibilerin haberlerini yapsanız olmaz mı? Olmaz tabi kim bakar sefalet haberlerine.

  • Vs.10 Haziran 2020 11:37

    Bana bak koç bende havacılık sektöründe çalıştım!  Özerk ve  özel şirketlerimiz dahil  devletten yardım almasına rağmen hiç biri bunlar kadar başarılı olamadı!  Bu insanı takdir et!  Kaç askerimiz şehit olmaktan kurtardı!  Kaç tane ite gözdağı verdi!  Sefalet edebiyatı yapma burada!  Her şey mükemmel demiyorum ama bir de kendinde sorun olduğunu düşün bence!

  • misafir10 Haziran 2020 09:52

    bir insansız hava aracı yap da senin haberin yapılmaz ise o zaman konuş. boş boş haber yapmanın anlamı yok...

  • DOĞRU10 Haziran 2020 09:22

    TÜRKİYENİN kurtuluşu bilimde teknolojide ,beyinlerimizin kıymetini bilelim siyasetle memleket biryere gitmez...