E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMigros'tan Paket Taxi'de hisse artırımı---

Migros'tan Paket Taxi'de hisse artırımı

Migros'tan Paket Taxi'de hisse artırımı
21 Şubat 2024 - 13:33 borsagundem.com

Migros, lojistik hizmet sağlayıcısı Paket Lojistik ve Teknoloji'deki (Paket Taxi) hisse oranını %92,1'e çıkardı. Şirketin bağlı ortaklığı Dijital Platform Gıda Hizmetleri, Paket Taxi'nin diğer hissedarlarından önemli bir pay satın aldı.

BORSAGUNDEM.COM.TR

Migros'un (#MGROS) %75 oranında pay sahibi olduğu ve online operasyonlarına lojistik hizmeti sağlayan Paket Lojistik ve Teknoloji’nin (Paket Taxi) sermayesinin %18,3'üne denk gelen paylarını Dijital Platform Gıda Hizmetleri satın aldı.

Dijital Platform Gıda Hizmetleri’nin sermayesinin yüzde 93’ü Migros'a ait bulunuyor. Paket Taxi’de gerçekleşen hisse devriyle Migros'un Paket Taxi'deki doğrudan ve dolaylı pay sahiplik oranı %92,1'e yükseldi.

Bu operasyonla, Migros'un lojistik ve online perakende alanlarındaki faaliyetleri güçlendirilirken operasyonel verimliliğine de katkı sunulacak

Paket Taxi'nin hisselerinin çoğunluğunu elinde bulundurmak, Migros'un bu birimin stratejik yönlendirmesinde daha etkin bir rol almasını ve hızla büyüyen online perakende pazarında rekabetçiliğini artırmasını sağlayacak.

Migros ve Yeşil Yapı sorusu

 

Migros 13 yıl sonra nakit temettü verecek

 

Politeknik Metal ve Migros sorusu

 

Migros ve BİM'in depremde kaç mağazası darbe aldı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 442,00
En Yüksek: 454,50
En Düşük: 445,50
Değişim -1,56 %
FK: 9,06
PD / DD: 2,22
İşlem Hacmi 907.050.393
Toplam Adet: 2.017.335
Ağırlıklı Ort.: 449,62
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)