E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMobilMicrosoft'tan Apple'ın rakibine dev teklif---

Microsoft'tan Apple'ın rakibine dev teklif

Microsoft'tan Apple'ın rakibine dev teklif
18 Aralık 2013 - 11:19 borsagundem.com

Microsoft Windows Phone pazarını geliştirmek için cep telefonu devine 1 milyar dolar teklif etti

Teknoloji devi Microsoft Windows Phone mobil işletim sistemli cihazlarının akıllı telefon pazarına daha çok hakim olması için büyük yatırımlarına bir yenisini eklemek üzere. Geçtiğimiz aylarda Nokia gibi önemli bir devi satın alan Microsoft yeni bir iddiaya göre, Windows Phone için büyük bir işbirliğine gidiyor.
Teknoloji blogger'ı Eldar Murtazin'in resmi Twitter hesabından paylaştığı iddiaya göre, Microsoft, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon üretmesi için 1 milyar dolarlık önemli bir teklifte bulundu.
Eldar Murtazin'in bu iddiası doğru çıkması durumunda, Nokia satın alması ile akıllı telefon pazarında önemli çıkış yakalayan Microsoft, Samsung'un işbirliğiyle birlikte pazarda büyük bir pay elde etmiş olacak.
Ancak şu anda iddiadan öteye geçmeyen Microsoft'un bu teklifine Samsung'un cevabı ne olacak ilerleyen günlerde göreceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)