E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'ye üye şoku---

MHP'ye üye şoku

MHP'ye üye şoku
20 Ekim 2015 - 13:12 borsagundem.com

150 MHP üyesi AK Parti'ye geçti

MHP’li Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, partisinden istifa ederek yanındaki 150 kişi ile birlikte AK Parti’ye üye oldu. Uzun ve beraberindekilerin üyelik rozetlerini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık taktı.

MHP’li Darıca Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uzun, partisinden istifa ederek Ak Parti’ye katıldı. Aralarında dernek başkanlarının bulunduğu 150 kişi Uzun’a destek vererek AK Parti’ye üye oldu.

Darıca Kültür Merkezinde düzenlenen törene Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve yeni üyelerin aileleri katıldı. Burada bir konuşma yapan Ahmet Uzun “Yaşadığımız çevrede ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü yarınlara, halkın huzur ve refah içerisinde, halka hizmeti görev edinmiş, daha başarılı ve verimli bir birey olarak gördüğüm lüzum üzerine bundan sonraki siyasi yaşantıma Ak Parti saflarında devam etme kararı almış bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da AK Parti'ye katılanları kutlayarak "AK Parti yüzde 46 oy almış, 258 milletvekili var. CHP yüzde 24.9 oy almış, 132 milletvekili var. Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 16.2 oy almış, 80 milletvekili var. HDP yüzde 13.2 oy almış, 80 milletvekili var. Böyle bir tabloda toplumumuzun önemli bir kısmının beklentisi AK Parti ve MHP’nin koalisyon kurması yönünde olur. Sayın Başbakanımız, ‘Bütün liderleri ziyaret edeceğim. En fazla oy alan ikinci parti olduğu için, anayasal nezaket gereği ziyaretlere CHP’den başlayacağız. Ancak gönlümüz MHP ile bir koalisyon kurmaktan yana. Tabanların birbirine en yakın olduğu, politikaların, özellikle dış politika ve eğitim olmak üzere, politikaların birbirine en yakın olduğu iki parti AK Parti ve MHP olduğu için böyle bir koalisyon gönlümüzde yatıyordu. Ama o ilk akşam Sayın Bahçeli’nin ‘Bir daha seçime gidelim’ düşüncesi maalesef sistemi kilitledi. Ondan sonra her toplantıda ‘Hayır’ cevabı verdi. Siyaset çözüm üretmek için var. Siyaset evet demek için var. Her şeye hayır demek kolay." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dadaş23 Ekim 2015 14:14

    seçime bir hafta kala parti değiştiren adamlardan ne gittiği partiye ne terkettiğine nede memlekete bi fayda getirmez,her halukarda zarar yazar bunu bilesiniz...

  • f atih islambul**20 Ekim 2015 17:07

    Nur hocan falamı baktı yoksa işinize öylemi geliyor fovari A.K.P.*****Tekbaşına iktidar vekil 280----310****arası mola bitti istikrar deyecek millet

  • Nur20 Ekim 2015 13:53

    AKP yuzde 46 değil 40 . 1 Kasım'da daha aşağı olacak Allah'ın izniyle. Çünkü Allah Kul hakkı yiyenleri sevmez. Ben zaten bu yüzde 40 in dinini çok merak edilyorum.

  • MÇP GELİYOR.20 Ekim 2015 13:51

    YAKINDA MHP DE ÇÖZÜLMELER BAŞLAR YENİ BİR PARTİ OLUŞUMU GELEBİLİR.ANCAK BU ESKİNİN YENİSİ OLABİLİR.mESELA MİLLİYETÇİ ÇALIŞMA PARTİSİ OLABİLİR.MECLİSTE MÇP KURULABİLİR BAŞINDA DA TUĞRUL TÜRKEŞ VE DİĞER BAHÇELİNİN DIŞLADIKLARI SEÇİLEBİLİR.

  • HASAN TOSUN20 Ekim 2015 13:33

    BAHÇELİ RAHMETLİYİ UNUTAMAMIŞ VE HALEN MATEM İÇİNDE,ONUN İÇİN NE YAPTIĞINI NE YAPACAĞINI BİLİYORMU,KEŞKE BENDE RAHMETLİ OLSAMDA KOALİSYONA ORADA DEVAM ETSEK,HATIRALARI ANLATSAK HÜLYASI İÇİNDE,ONUN İÇİN ONU SERBEST BIRAKIN ONDAN AKP YE YAR OLMAZ

  • keko20 Ekim 2015 13:32

    görende başta mhp var sanacak, sanırım akp diyecektin

  • DLBYZ20 Ekim 2015 13:26

    MHP BU GİDİŞLE MECLİSE GİREMEZ HELE BUNCA ŞEHİTTEN SONRA