E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'lilere sert yakıştırma---

MHP'lilere sert yakıştırma

MHP'lilere sert yakıştırma
13 Mart 2014 - 14:41 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmalarına Mersin'de devam ediyor. Mersin'de halka seslenen Erdoğan, MHP'ye çok sert yüklendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

Mersin Türkiye’nin aynasıdır, özetidir. Mersin limanlarda, fabrikalarda, atölyelerde emeğin şehridir. Şimdi biz miting programlarımızda değişiklik yapınca, birileri çıkmış şunu demiş “Başbakan Mersin’e gelmekten vazgeçti” diye dedikodular yaymışlar. Şimdi bu dedikoduları yapanlara ben soruyorum, son 12 yıl içinde CHP’nin genel başkanı Mersin’e kaç kez geldi? MHP’nin genel başkanı kaç kez geldi? BDP’nin genel başkanı kaç kere geldi? Ben Mersin’e 12 kez geldim, bu benim 13’ncü ziyaretim.

"ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN"

Bizde tatil falan yok. Senede bir hafta yapabiliyorsan öp başına koy. Biz hizmetle tatil yapıyoruz. Bunların Mersin’le ne kadar ilgili olduğunu ben size söyleyeyim. CHP’nin Genel Başkanı ABD’ye gitmiş açıklama yapıyor. Bakın çok enteresan, 7 büyükşehir belediyesini AK Parti’den alacağız diyor. Ancak AK Parti’den alacağı 7 büyükşehir arasında Mersin’i de sayıyor. Hatta Tarsus’ta Mersin güneydoğunun incisi haline geliyor diyor Tarsus’ta. Daha enteresanı, gidip sahilleri gezin bakalım, güneydoğuda nerede böyle olağanüstü sahil bulabilirsiniz diyor. Allah iyiliğini versin, güneydoğunun sahili mi var ya. Mersin’e Fransız kalmış. 

77 milyon bizim nazarımızda birdir, beraberdir, kardeştir. Kılıçdaroğlu da şiir okuyor. Rabia’yı da öğrendi. Öğrendi, Rabia’yı da öğrendi. Ha içini farklı dolduruyor ayrı mesele. Çünkü şu işaret çok farklı bir işaret. Tek millet, tek bayrak, tek vatan. 780 bin kilometreyle tek vatan. 

AK Parti'nin Mersin mitinginde meydana üzerinde Başbakan Erdoğan ve bir süre önce istifa eden 
eski bakan Zafer Çağlayan'ın resminin bulunduğu dev pankart asıldı.

"SOKAKLARI TAHRİK ETMEKTEN VAZGEÇ"

Haykırsam kolları bu makas gibi dediler bu kadınlar, onurlu kadınlar, o demokrat kadınlar, arslanköy’de bunlara durun dediler. Onun için mersin çok önemli. Ne dedim? Siyaseti bir lider niçin yapar? Birinci parti olmak için yapar değil mi? Ama hiçbirinin birinci parti olmak gibi bir derdi yok. 

Sokakları tahrik etmekten vazgeç. Kalkıp Tayyip Erdoğan’a gençleri tahrik etme gibi bir iftira atma. Dürüst ol, AK Parti gençliği sokaklarda değil. Bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. AK Parti gençliğinin elinde molotof yok, taş yok, sopa yok. Tablet bilgisayar var, kalem var, kitap var, farkımız bu. 

Ama Kılıçdaroğlu’nun böyle bir derdi yok. Bahçeli’nin böyle bir derdi yok. BDP’nin zaten hiç böyle bir derdi yok. Çünkü o bölücü terör örgütünün riyasetinde. Yoksa kendi gayretleriyle filan değil. Muhalefet, medya, bazı iş adamları sandığı gölgelemek için çok çirkin girişim başlattılar. Önc Gezi dediler, 17 Aralık darbe girişimini başlattılar. Şimdi de sokakları tahrik ederek, terörize ederek sonuç almaya çalışıyor. Medya sorumsuzca yayın yapıyor. İş adamları çıkıyor, sokakları karıştırmak için ahlaksızca tahrikler yapıyor. Siyasetçiler sokakları karıştırmaya çalışıyor.

"EYYY MHP..."

Filistinli bir tek çocuk için gözyaşı dökmeyen, Mavi Marmara şehitlerini terörist diyen, Mısır için Suriye için yüreği yanmayan, Pensilvanya’daki zatta oradan sokakları karıştırma çağrısı yapıyor. Ey Mersin, ey Türkiye kimin kiminle iş tuttuğuna çok dikkat edin. Ey MHP senin bu Gezicilerle ne işin var? Nasıl yanyana durabiliyorsun? Marjinal örgütlerle, polise askere kurşun sıkan o terör örgütleriyle sen nasıl ittifak yapıyorsun? Ankara’da bayrağımızı yakanlarla, İstanbul’da başörtüsüne saldıranlarla nasıl işbirliği yapabiliyorsun? 

MHP’li kardeşlerime sesleniyorum, yılların MHP’sinin DHKP-C gibi bir örgütle aynı safa yer alması senin kanına dokunmuyor mu? Türkiye düşmanlarıyla kol kola girmek avukatlık yapmak sana mı düştü eyyy MHP? 

Mersin’de çok büyük bir skandal yaşandı, vali, vali yardımcıları, korumaları, savcılar bürokratlar dinlendi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anonymous13 Mart 2014 18:52

    boşa uğraşma tayyip efendi..bu sefer muhalefeti bölemeyeceksin.. Sende farkına vardın artık muhalefet el ele bu sefer senin aklını alacak.. CHP - MHP herkes kendi ilinde önde giden partiye oy versin..Bu hırsızlara bırakın bir şehiri bir köy bile teslim edilmez..

  • Haberci13 Mart 2014 18:26

    Ukrayna lideri bir kamyon dolusu ganimet ve sevgilisi ile beraber kaçmış. Keşke kaçmadan önce bir bilene danışsaydı.

  • göktuğ13 Mart 2014 17:09

    Başbakan kutularla kafayı bozduğundan sandığın her şeyi temizlediğini düşünüyor. Bu da onun demokrasi anlayışı ancak sandığın kirlileri temizlemediğini eninde sonunda öğrenecek

  • UTANMAZ13 Mart 2014 16:55

    ALLAH HEPİNİZE AKIL FİKİR VERSİN. OLANLARI HALEN GÖREMİYOR MUSUNUZ ? YOLSUZLUK, ADALETSİZLİK, İNSAN AYRIMCLIĞI DİZ BOYUNU GEÇTİ. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, ALLAH HAKKI İÇİN, PEYGAMBER HAKKI İÇİN, KUL HAKKI İÇİN, İNSAN HAKKI İÇİN .. DÜŞÜNÜN BİRAZ. GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN, ÇOCUKLARINIZI , AİLENİZİ, ÜLKENİZİ, MİLLETİNİZİ. BU KADAR MI KÖR OLDUK. BU KADAR MI BENCİL OLDUK. UTANIYORUM BUNLARI GÖRDÜKÇE. ASIL UTANMASI GEREKENLER UTANMIYOR ÇÜNKÜ.

  • para para para13 Mart 2014 16:32

    Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum. Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, birgün kimseye birşey kalmayacak. YEDİN, ÇALDIN , ÇIRPTIN , HEP BANA HEP BANA

  • Servetinin Hesabını Ver13 Mart 2014 16:30

    Sen bize oğluna evde sıfırlattığın euroları, dolarları, İsviçre banka hesabında ki dövizlerin kaynağını anlat, bırak masal anlatmayı...Bakanın kolunda ki 700 bin TL lik saati anlat...Gemicikleri sıfır faizle nasıl kredi kullanarak aldığını anlat.Son 12 yılda ki servetinizi açıklayın Millete...

  • kadın13 Mart 2014 16:30

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişin kadınların elinden olacak

  • akıl13 Mart 2014 16:30

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • cehalet13 Mart 2014 16:29

    Cahil, rabbine karşı günah işlemekte nefsi isteğine boyun eğendir. 4- Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • pensilvanya13 Mart 2014 16:06

    İnşaallah Başbakanımız, gereken cevabı halk yine sandıkta verecektir. En az %60 olur inşallah. Halkımız ne MHP nin ne de chp nin iftiralarını yemiyor artık.

  • Çevir kazı yanmasın.13 Mart 2014 15:40

    Hiçmi usanmadın aceba milleti bölmekten.düşmanlık üretmekten.İnsanların barışması ağırınamı gitti.

  • selim ileri13 Mart 2014 15:21

    üfürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ocağııı ateş sönmesinnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)

  • selim ileri13 Mart 2014 15:19

    pkk ile masaya oturan teröriste terörist demekten korkan bir adamın dediklerine bakın kim inanır acaba ....daha çok şey yazılıcak bir konu ama nese

  • apo ile anlaşmaya ne oldu?13 Mart 2014 15:07

    apo ile oturup anlaşma yapan başbakan mhp ye laf atıyor zaten son yolsuzlukları ortaya çıktığından beri bir dediği bir dediğini tutmuyor.

  • ozlem13 Mart 2014 15:05

    Sn basbakanim sizleri cok seviyoruz ve kucaklayici eski uslubumuzu cok ozledik.

  • 1 sen mi ?13 Mart 2014 14:59

    Ona atar , buna tutar , şuna sert yapar , bu dünyada 1 sen mi haklısın ?