E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'den Davutoğlu'na sürpriz davet---

MHP'den Davutoğlu'na sürpriz davet

MHP'den Davutoğlu'na sürpriz davet
12 Haziran 2015 - 20:07 borsagundem.com

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na çağrıda bulunarak, "MHP’nin kapısı her zaman açık." dedi

MHP’den 3’üncü kez Konya milletvekili seçilen Mustafa Kalaycı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. Türk milletinin dayatma, karartma ve aldatma mekanizmalarına rağmen hür iradesini sandıkta gösterdiğini belirten Kalaycı şunları söyledi: ”AKP için sonun başlangıcı görünmüştür. Türkiye’de yeni bir siyaset tablosu belirmiştir. Tüm siyasi partiler, milli iradenin verdiği mesaja kafa yormalıdır.

Türkiye kriz ve kaos ortamına sokulmamalıdır. MHP’nin tavrı nettir, görüşleri ve durduğu yer bellidir. AKP ‘çözüm sürecinden ödün vermeyiz’ dediğine göre, bu konuda ortak olabilecekleri partiler HDP’dir CHP’dir. Bu tartışma götürmez bir gerçektir. AKP’nin eğer samimi olarak MHP ile koalisyon kurma düşüncesi varsa, ülkemiz ve milletimiz için ‘olmazsa olmaz’ gördüğümüz şartlar bellidir. Çözüm sürecinin iptali, 17- 25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk dosyalarının Yüce Divan’a gönderilmesi ve Cumhurbaşkanının anayasal sınırlar içerisinde kalmasıdır.”‘

‘SEROK AHMET’ OLARAK DEĞİL
Bu şartlar kabul edildiği taktirde seçim beyannamelerinde vaat ettikleri konular hakkında AKP’yle görüşme yapmaya hazır olduklarını belirten Kalaycı, “Gerçekler ortadadır. Hemşehrimiz Başbakan Ahmet Davutoğlu bunu iyi okumalıdır. ‘Serok Ahmet’ olarak değil, ‘Konyalı Ahmet’ olarak MHP’ye gelebilir. MHP’nin görüşü nettir kapısı da açıktır. O nedenle bahane aramasın. Kendi kendine gerekçeler üretmesin. Ya olduğu gibi görünsün, ya da göründüğü gibi olsun” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CaNCaN15 Haziran 2015 17:20

    Allah bu millete akıl fikir versin.

  • doğa13 Haziran 2015 01:22

    bu iktidarla koalisyon yapanı sandığa gömmeye hazırız

  • ÇÖL ŞEYTANI üçgen.13 Haziran 2015 00:30

    Mustafa kalaycıya sonuna kadar katılıyorum bizlere verdiğniz sözleri sakın unutmayın eğer birileri yalnış yaparsa işte ozaman o yalnışı yapan kendini vede partisini SANDAĞA GÖMER.üç partide verdikleri sözleri tutsunlar ve hdp de apo olayını artık arkasına almasın birza ülkeyi düşünüyorsanız apo cezasını içeride çekecektir sizler ortaya apo serbest kalsın lafını sürdüğünüz sürece birdahaki seçimlerde hiç şansınızda kalmayacaktır yüzde 10 barajını bile geçemezsiniz ve kendi ayağınıza kurşun sıkmış olursunuz.akp temiz birsayfa açmak istiyorsa ilk yapacağı iş yolsuzluk yapanları mehkeme önüne çıkartmasıdır.yapmış olduğu yalnışları halkına anlatmalıdır zararın neresinden dönerse akp için kardır.ha ben yapamıyorum kendi adamlarıma ceza veremiyorum derseniz sizler yüce ALLAH katında bile kıyamet günü nasıl hesap vereceksiniz bizler haklarımızıda haram ediyoruz çıkın bu işleri düzeltinki bu milletin bedduasını değilde DUALARINI alın.

  • ALP12 Haziran 2015 22:54

    üç partiden AKP ye çağrı ... Gel koalisyon yapmayalım... Ne olacak şimdi?

  • ender12 Haziran 2015 21:56

    zor dostum zor.

  • hakan277212 Haziran 2015 21:09

    MHP bu kafayla zor koalisyon kurması

  • Yandaş12 Haziran 2015 20:55

    Gelmesine gelir, ama gelemiyor:)