E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP’de 100 istifa birden---

MHP’de 100 istifa birden

MHP’de 100 istifa birden
13 Ekim 2017 - 12:03 borsagundem.com

Kastamonu’nun Küre İlçesi’nde MHP İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu ile birlikte 100 üye partiden istifa etti.

MHP Küre İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu ile birlikte 100 partili, İlçe Seçim Kuruluna giderek istifa dilekçelerini verdi. Türkoğlu, senelerdir gururla üyesi oldukları MHP'den istifa ederek Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye destek vereceklerini söyledi.

Türkoğlu, şöyle konuştu:
"MHP Genel Merkezi, baştan itibaren demokratik ve meşru bir hak olan kongre talebini ihanetle eş tutmuş, kongre talep edenlere akıl almaz iftira ve hakaretlerde bulunmuştur. Yaşanılan bu süreç ve referandum süreci, MHP Genel Merkezi ile yollarımızın tamamen ayrıştığını, ülkü ve gönül birlikteliğimizin kalmadığını net olarak ortaya çıkarmıştır. Siyasi partilerin, fikirleri iktidara taşımak için var olduğuna inanan bizler için MHP çatısı altında mücadele etmenin fikirlerimizi iktidara taşımaya bir katkısı olmayacağı görülmüştür. Kuşkusuz ki ideallerimizi, fikirlerimizi iktidara taşımak için mücadelemiz sürecektir. Zira bu bizler için yaşama gayesidir. Ancak bu mücadelenin artık MHP çatısı altında sürdürülmesi mümkün gözükmemektedir. Bu nedenle sayın Meral Akşener'in kuracağı yeni partiye destek vereceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • altay13 Ekim 2017 14:44

    kure ilcesının nufusu kac....bunların bir coğu yalan....

  • deli dumrul13 Ekim 2017 14:03

    akşener akmı karamı parti kuracakta içeriği ne olacak

  • mercan dede13 Ekim 2017 14:02

    meclise torba yasa geldi .2000 sonrası işçi emekli intibakı yine yok.mhp **için son viraj ver önerge toparlan diyecemde ..Meral Hanıma yazık olur...Meral hanım geldiğinde sdüzeltecek artık.bu kesimdeki 10 milyon insanı bekliyoruz....

  • Hüsamettin13 Ekim 2017 12:27

    Meral Akşener bangır bangır geliyor. Allah yolunu açık etsin. Bahçeli ülkücü harekete ihanet etti.

  • faruk bulut13 Ekim 2017 12:14

    bu ayrılanlar virustu ben akp li olarak iyiki gittiler diyorum hemde inebolulu olarak.