E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı kazada öldü---

MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı kazada öldü

MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı kazada öldü
08 Temmuz 2015 - 04:45 borsagundem.com

Nevşehir Avanos'ta MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt'un kullandığı otomobil traktörle çarpıştı, Bozkurt hayatını kaybetti, 5 kişi yaralı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde traktör ile otomobilin karıştığı trafik kazasında MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Avanos-Gülşehir yolu Yeşilöz mevkisinde, Şener Bozkurt yönetimindeki 40 DA 040 plakalı otomobil ile Muammer Bucak idaresindeki traktör çarpıştı.

Kazada Bozkurt, olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Sadagat Köksal, Mustafa Kemal Köroğlu, traktör sürücüsü Muammer Bucak ile traktörde bulunan Dilek ve Songül Bucak yaralandı.

"CAMİAMIZIN BAŞI SAĞOLSUN"

Trafik kazasını duyar duymaz olay yerine hareket eden MHP Kırşehir il teşkilatı ve İl Başkanı Arif Ekici, "Elim kazayı duyduk camiamızın başı sağ olsun. Şu anda hakkın rahmetine kavuşan partilimiz, dava arkadaşımız ve İl Başkan Yardımcımız Şener B.'nin cenazesini Kırşehir'e getiriyoruz, yaralılarımız da Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesine sevkedildi" dedi.

Trafik kazası ile ilgili adli soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)