E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMetroda kadın yolcuya tehdit! ---

Metroda kadın yolcuya tehdit!

Metroda kadın yolcuya tehdit!
21 Eylül 2016 - 10:27 borsagundem.com

İstanbul'da şort giydiği için saldırıya uğrayan Ayşegül Terzi'nin ardından benzer bir olay bu kez Bursa'da yaşandı.

Bursa'da Uludağ Üniversitesi metro istasyonunda metroya binen D.K. adlı 20 yaşındaki genç kız, 50 yaşlarındaki bir yolcu tarafından tehdit edildi.

Sol'da yer alan habere göre; sabah 9.00'da metroya binen D.K., 50 yaşlarında bir adamın, 20 yaşlarında bir çocuğa kulaklıkla yüksek sesli müzik dinlediği gerekçesiyle ağza alınmayacak küfürler sarf ettiğini dile getirdi.

Bu duruma bir kadın yolcu tarafından tepki gösterilmesinin ardından 50 yaşlarındaki şüpheli şahıs bu kez kadın yolcuya İstanbul'da şort giydiği için saldırıya uğrayanAyşegül Terzi'yi hatırlatarak "Şortlu kadının başına gelenleri biliyorsunuz, hala konuşuyorsunuz, kes lan sesini" diyerek tehditte bulundu.

Olaya şahit olan D.K., yolculara küfürler savuran şahsa tepki gösterince bu kez de kendisi hedef olurken "Kes lan sesini o...u" şeklinde sözlü saldırıya uğradı.

Olayın ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan D.K., şüpheli şahsın tespitini ve yargılanmasını talep etti.

Genç hemşire şort giydi diye otobüste saldırıya uğradı

 

İşte 'tekmeci' saldırganın ifadesi

 

Hemşireye tekme atan saldırgan tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cumhur21 Eylül 2016 18:37

    Bir zamanlar müslüm gündüzleri üretip islama ve müslümanlara irtica irtica diye saldırmak için zemin hazırlayanlar aynı şekilde bugün düğmeye basmış vaziyette.. Bu tarz davranışta bulunanların ardındakileri bulmak için özel ihtimam ile sorguya alınması gerekir.

  • zihniyet devrimi yaşanıyor 21 Eylül 2016 16:37

    toplumun magandalık gelişmişlik düzeyi çok ilerledi daha da ilerleyecek

  • gümüş nesil iyi geliyor 21 Eylül 2016 16:34

    bu haberden sonra donlu denize girenlere atletli mangal yapanlara tekme atasım geliyor

  • yuh diyorum21 Eylül 2016 13:10

    kimi tehdit edip kimi tekmeliyorsunuz. 50 yaşında adam için fesat pisliğin tekisin. kapıyı açıp atacaksın aşağıya gebersin şerefsiz.

  • AD21 Eylül 2016 12:25

    bu yobazlar, akıl hocalarından alıyorlar bu dersi, beyinleri belden yukarı çalışmayan bu yoz kafalılar belli ki akıl hocaları tarafından bilenerek sokağa çıkartılıyor.. bu yobazlar için açık bütün kadınlar hedef tahtasıdır.

  • ky21 Eylül 2016 11:07

    yobazlar iş başında...

  • ali21 Eylül 2016 11:00

    kaşıyın bakalım, milleti birbirine düşürme oyunları bunlar