E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMetrobüs kullananlar isyan etmeye başladı---

Metrobüs kullananlar isyan etmeye başladı

Metrobüs kullananlar isyan etmeye başladı
10 Aralık 2017 - 08:05 borsagundem.com

Bahçelievler’deki Yenibosna metrobüs durağında yaşanan kalabalık vatandaşları isyan ettirdi

Vatandaşlar durağa girebilmek için köprünün yarısında sıraya girmek zorunda kalırken durağa girebilmek ise en az 20 dakikalık bir kuyruktan sonra mümkün olabiliyor. En fazla 3 kişinin yanyana durabildiği genişlikte olan köprünün merdivenlerinde çoğu zaman tartışmalar yaşanıyor. Duraktan çıkarken de vatandaşlar zorluk yaşıyor. Durakta inenler köprünün kapanmasından dolayı dışarıya çıkmak için uzun süre beklemek zorunda kalıyor. Bu manzaranın yıllardır yaşandığını belirten vatandaşlar, Biz Büyükşehir Belediyesine şikayet etmekten yorulduk artık. Sosyal medyadan yazdığımızda hep yenileme çalışmaları başlayacaktır cevabını alıyoruz. Fakat değişen hiçbir şey yok. Bu durum sadece burasıyla ibaret değil. Bahçelievler, Avcılar, Mecidiyeköyde de aynı. Verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz" diyerek dert yandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbullu10 Aralık 2017 21:49

    Öyle anlaşılıyor ki metrobüs istanbul trafiğine çare olmaktan uzaktır, bunun yerine başka alternatifler araştırılmalı, raylı sistem veya metro daha uygun olur

  • Mahallenin Delisi10 Aralık 2017 17:17

    Metrobüs = İstanbulda uyduruk bir toplu taşımanın ismi. Yahu İBB o kadar parayı ne yapıyor düşündünüz mü? Kanal İstanbul, 3 Hava Limanı, Çanakkale Köprüsü vs. yapan üst akıl İstanbul'a ADAM GİBİ TOPLU TAŞIMA SİSTEMİ yapmayı neden ihmal eder?

  • ersoy10 Aralık 2017 12:08

    İstanbul bu kadar yükü taşıyamaz,,yatırımları hep İstanbula yaparsanız sonuç bu olur.Türkiyenin İstanbul dan başka şehri yok mu?

  • bir yorum10 Aralık 2017 08:21

    E5 in altına metro olması lazım.Ben daha metrobüs yapılmadan önce büyükşehir belediyesine bu konuda yazmıştım.Metrobüs zaten yolun bir kısmını almış durumda ama metro hattında böyle olmayacak Mecidiyeköyden büyükçekmeceye bir metro hattı yapılması elzem bir durumdur.