E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den sıcak hava uyarısı---

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı

Meteoroloji'den sıcak hava uyarısı
04 Ağustos 2023 - 08:45 borsagundem.com

Meteoroloji, hava sıcaklıklarının ülkemizin güney ve batı kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde süreceğini bildirdi.

Türkiye genelinde eyyam-ı bahur sıcakları etkili olmaya devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu, Artvin, Ardahan, Ağrı çevreleri ile Iğdır'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarında kritik bir değişiklik olmayacağı, ülkemizin güney ve batı kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya çevrelerinde kuzeyli, Hatay çevrelerinde batı yönlerden kuvvetli(40-60 km / saat) olarak eseceği düşünülüyor.

Meteoroloji'den yağış uyarısı

 

Meteoroloji'den sağanak uyarısı

 

Meteoroloji uyardı: Daha da sıcak olacak!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)