E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 8 kente şiddetli yağış uyarısı---

Meteoroloji'den 8 kente şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den 8 kente şiddetli yağış uyarısı
06 Eylül 2022 - 09:29 borsagundem.com

Meteoroloji'den, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 'turuncu' ve 'sarı' uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara’nın doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Sivas çevreleri, Hatay’ın kıyı ilçeleri ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Sinop çevreleri ile Ardahan'ın güney ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli yağış beklenen Artvin, Giresun, Kastamonu, Rize, Sinop ve Trabzon için 'sarı', Ordu ve Samsun için 'turuncu' kodla uyarı yapıldı.

Hava sıcaklıklarının iç ve doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İstanbul'da yağış ve soğuk hava

 

Meteoroloji uyardı: 15 il için sağanak yağış bekleniyor

 

Bursa'da yoğun yağış sonrası otobüs terminalinin çatısı çöktü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)