E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMeteoroloji uyardı---

Meteoroloji uyardı

Meteoroloji uyardı
17 Temmuz 2013 - 13:08 borsagundem.com

Bazı bölgelerimizde gök gürültülü sağanak yağışla fırtına beklendiği bildirildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden sonra Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Burdur, Isparta ile Antalya ve Muğla'nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli yağış ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar beklendiği belirtildi.
Gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulanan açıklamada, rüzgarın Orta ve Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği ifade edildi.
Yarın akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınadan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)