E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı: 4 ölü---

Mesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı: 4 ölü

Mesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı: 4 ölü
26 Şubat 2016 - 06:53 borsagundem.com

Bir iş yerinde mesai arkadaşlarına ateş açan saldırgan 3 kişiyi öldürdü, 14 kişiyi yaraladı, polis saldırganı öldürdü

ABD'nin Kansas eyaletinde bir iş yerinde mesai arkadaşlarına ateş açan saldırgan 3 kişiyi öldürüp,14 kişiyi yaraladıktan sonra polis tarafından öldürüldü.

Harvey County Şerifi T. Walton, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganın aracıyla çim biçme ekipmanları üreten fabrikaya etrafa ateş ederek girdiğini, olayda en az 3 kişinin öldüğünü, 14 kişinin ise yaralandığını söyledi.

İhbar üzerine fabrikaya giden polisin saldırganı vurarak öldürdüğünü belirten Walton, "Saldırgan durdurulamasaydı çok daha fazla can kaybı yaşanabilirdi" dedi.

Bazı yerel medya kaynaklarında saldırganın 38 yaşındaki Cedric Ford olduğu ve saldırının gerçekleştiği fabrikada çalıştığı bilgisi yer aldı. Ford'un kısa bir süre önce iş yerinden kovulmuş olabileceği de öne sürüldü.

Geçen hafta da Chicago'da yaşanan silahlı saldırıda, Uber'e kayıtlı aracıyla farklı noktalarda insanlara ateş açan saldırgan 6 kişiyi öldürmüş, 2 kişiyi yaralamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet E.02 Mart 2016 08:58

    “Kültürümüzle çok bağdaşmayan çok yüksek binalar eleştirilere de konu oluyor." denmiş. Doğru, yabancılar aptal bir tek biz akıllıyız. Yüksek katlı binalar, temelde bir çok konunun çözümü ama bunu anlayabilmiş değiliz.

  • Vatandaş01 Mart 2016 00:30

    Tespitler doğru, bu konu tamamen amacından uzaklaşıp, rant beklentisine dönüştü, dönüşüm yapalım derken başka sorunlara kapı aralıyoruz, nüfus yoğunluğu, trafik yoğunluğu, İstanbul boğucu bir hal aldı , böyle gitmemeli....