E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMersin İdman Yurdu:1-Fenerbahçe:3---

Mersin İdman Yurdu:1-Fenerbahçe:3

Mersin İdman Yurdu:1-Fenerbahçe:3
21 Kasım 2015 - 16:59 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Mersin İdmanyurdu evinde Fenerbahçe'yi ağırladı

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti. Bu sezon ilk kez bir karşılaşmada 3 gol atmayı başaran sarı lacivertli takım, puanını 27'ye yükselterek, 26 puanlı Beşiktaş'ın önünde maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Fenerbahçe'nin gollerini Hasan Ali (Dk.8), Nani (Dk.49) ve Van Persie (Dk.57) atarken, Mersin İdman Yurdu'nun golünü Nakoulma (Dk.59) kaydetti. Ev sahibi takımda Nurullah, 84. dakikada kırmızı kart gördü.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
8. dakikada Mehmet Topal'ın getirdiği topta sol çaprazda topla buluşan Hasan Ali Kaldırım düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 0-1

49. dakikada Diego sol kanattan içeriye çok iyi girdi ve arka direğin orada boş pozsiyonda olan Nani'ye pasını verdi. Portekizli yıldız rahat bir vuruş yaparak skoru 2-0'a getirdi.

57. dakikada Nani'nin güzel pasında sağ kanattan hareketlenene Mehmet Topal son çizgiye inerken ceza sahasına yerden orta yaptı. Kale önünde bulunan Robin van Persie şık bir vuruş yaptı: 0-3.

59. dakikada Sinan Kaloğlu'nun arka direğe ortasında Nakoulma, kafayla Mersin İdmanyurdu adına golü atarak skoru 3-1 yaptı.

PEREIRA SİSTEMİ BOZMADI; JOSEF-TOPAL İKİLİSİYLE DEVAM
Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, sistemi bozmadı. Orta alanda Mehmet Topal-Josef  ikilisini bir arada oynattığı için eleştirilen Portekizli çalıştırıcı, Mersin deplasmanında da bu oyunculardan vazgeçmedi. Pereira, Osmanlıspor, Ajax ve Torku Konyaspor maçlarında ilk 11'de görev verdiği Alper Potuk'u, Mersin'de de ilk 11'de sahaya sürdü.

BEŞ FUTBOLCU KADRODA YER ALMADI
Fenerbahçe kafilesinde yer alan kaleci Fabiano, Meireles, Ba, Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topuz, teknik heyet tarafından 18 kişilik maç kadrosuna almadı. 

TAKIM FOTO MUHABİRLERİNE DE TAKIM ELBİSE ZORUNLULUĞU
Fenerbahçe'yi takip eden kulüp foto muhabirlerine de takım elbise zorunluluğu getirildi. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın talimatı üzerine kulüp foto muhabirleri de takım elbise giydi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)