E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel Türkiye'ye geliyor---

Merkel Türkiye'ye geliyor

Merkel Türkiye'ye geliyor
05 Şubat 2016 - 13:33 borsagundem.com

Almanya Başbakanı Merkel, mülteci krizi, ikili ilişkiler ve Türkiye'nin AB üyelik sürecinin ele almak üzere Türkiye'ye geliyor

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Pazartesi günü çalışma ziyareti için Türkiye'ye gelecek. Merkel'in Türkiye'deki temaslarında mülteci krizi, ikili ilişkiler ve Türkiye'nin AB üyelik sürecinin ele alınacağı belirtildi.

Almany Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, Merkel'in Ankara'da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşeceğini açıkladı.

Reuters'ın haberine göre, Alman başbakanlık kaynakları, Davutoğlu ve Merkel'in dün Suriye Donörler Konferansı için gittikleri Londra'da yaptıkları görüşmede vardıkları mutabakat çerçevesinde, Ankara'da bir araya geleceklerini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • APTALLIĞIN KANITIDIR05 Şubat 2016 13:45

    DÜNYA EKONOMİ VE SİYASİ KONJEKTÜRÜ AKABİNDE TİÇARET VE PARASAL POLİTİKALAR BAZ ALINDIĞINDA AB YAPILAŞMASI SACMALIKDIR

  • şahin......05 Şubat 2016 13:43

    ab ye üyelik süreci ve kanun akabinde yasalar var ve bunlar meclisden geçdi.yürürlüğe girdi.neden ab ye tam üye olmak için yerel para brimini değiştireyimki..ve neden zorunlu olsun..yunanıstan ve yunan krızı baz alındığında günümüze kadar süre gelen ekonomik siyasi akabinde parasal politikalar güzel örnek değilmi..LİKİLİTE SORUNU.......AB Y HAYIR