E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMerkel Türkiye için tarih verdi---

Merkel Türkiye için tarih verdi

Merkel Türkiye için tarih verdi
05 Eylül 2017 - 11:42 borsagundem.com

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye'ye ilişkin AB müzakereleri açıklamalarına bir yenisini daha ekledi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Avrupa Birliği'nin (AB) Ekim ayında Türkiye ile üyelik müzakerelerinin devam edip etmeyeceğine yönelik bir görüşme yapacağını ifade etti. Merkel, Avrupa'nın Türkiye ilişkilerin geleceği hakkındaki farklılıklardan kaçınması gerektiğini ifade etti.

Almanya Başbakanı Merkel, dün yaptığı açıklamada ise Türkiye ile diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini söylemişti.

Alman Federal Meclisi'nin seçimlerden önce düzenlediği son oturumda söz alan Başbakan Merkel, Türkiye'den tutuklanan Alman vatandaşları konusunda endişeli olduğunu ifade etti.

Kuzey Kore krizine ilişkin yorumda bulunan Merkel, "Kuzey Kore konusunda sadece barışçıl ve diplomatik bir çözüm olabilir" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet engin05 Eylül 2017 18:47

    İsmail kardeşim eline dilene kısaca ağzına sağlık ... Alamanlar Alamanlar ah alamanlar .... çok üzüleceksiniz çooookkkkkk....

  • melih5305 Eylül 2017 16:58

    bu turcas işi ne iş..bakınca sahiden bu rwe firması nasıl oluyorda bu kadar sene zarar açıklıyor.merkel bizle uğraşacağına kendi şirketlerine baksın.hatta bu rwe ve turcas acil mali denetime girmesi gerekmiyormu.bol bol zarar açıkla vergi zayi oluşsun..sen bu arada acaip lüx yaşa..nasıl bir memleket olduk biz...

  • ismail05 Eylül 2017 14:58

    ulan kaltak haddini bil

  • adem garip05 Eylül 2017 14:56

    Tüm avrupa topluluğuna gloria gaynor dan ı will survive yi hediye ediyorum .Anlar onlar

  • Hgghj05 Eylül 2017 14:53

    Reformist akp ye ne oldu herşey köprüyü gecesiye kadar miydi

  • Huseyin05 Eylül 2017 14:53

    Avrupayi Sevmesekte Muzakereler durursa tamamen Ortadoğu ulkelerine döneriz Turkiyede Adaleti Mumla Arariz

  • selami05 Eylül 2017 14:47

    bu almanların rwe şirketi muazzam teşvik alıp turcasla beraber enerji santralı kuruyor.sonra 4 yıl evvel üretim ve her sene zarar..ve muazzam onmilyonlarca vergi ziyanı....bu almanların şirketi ve turcas nasıl oluyorda mali denetime alınmıyor.üstüste zarar ve mali denetim yok ne oluyor diyen yok..rwe leme shelleme turcaslama lüks**hayatı devam ediyor..merkelde konuşuyor tehdit ediyor.**

  • D.demirkan 05 Eylül 2017 14:19

    ÜYELİĞİ DURDURSADA DURDURMASADA.ZATEN BİZİ ALMAYACAKLAR.OYALAMA TAKTİYİ.AVRUPA BİRLİĞİ OLDU ALMAN BİRLİYİ.O İŞ BİTTİ İNGİLİZLER GİBİ TEK TEK ÇIKACAKLAR.AMACINDAN SAPTI ARTIK.İKİNCİSİ NATO ZATEN DAĞILDI.NATOYA GEREKTE KALMADI.DÜŞÜNÜN BİR SAVAŞTA TÜRK ASKERİ ALMAN ASKERİ YAN YANA.TÜRK ASKERİ HOLLANDA SAKERİ YAN YANA.SAY DAHA BELÇİKA AVUSTURYA DANİMARKA.ABD NİN KALLEŞLİGİ UNA KEZA.BU DEVLETLERLE SAVAŞAMI GİRİLİR?.BUNUN NERESİ NATO.SİZLER HAYEL GÖRÜYORSUNUZ.DÜNYADA OLUP BİTENDEN HABERİNİZ YOK.TEK ÇARE RUSYAYLA İYİ BİR DOSTLUK KURMAK.ÇÜNKÜ ÇİN RUSYANIN BİR DEDİYİNE İKİ DEMİYOR.ONUN İÇİN HER TARAFA EŞİT MESAFE DE OLACAĞIZ.ZATEN TERÖR BELASI BAŞIMIZDA.EKONOMİYE BÜYÜK ZARAR VERİYOR ASKERİ HARCAMA ÇOK YÜKSEK HERKESLE NE DOS NE KÜS OLACAĞIZ.

  • Türkoğlutürk05 Eylül 2017 14:01

    Avrupaya hukukun üstünlüğünü tanımayız, kuvvetlet ayrılığı ilkesini uygulamayız dersen vede yaparsan yeni yerin ortadoğunun karanlık dehlizlerinde abd kucağında dans edersin

  • Nato karti 05 Eylül 2017 13:41

    Turkiye NATO kartini oynarsa Angela fosalir. Turkye 'NATOnun 2 buyukl gucu olarak teröristlere destek veren Almanya gibi ulkelere savas esnasinda destek vermeyiz" derse, Almanya fosalir. Bizi NATO'dan atma curetini gösteremezler, o zaman kimse NATOyu ciddiye almaz cunku zayiflar.

  • Cenk05 Eylül 2017 13:38

    Once Vatan yorumcusuna katiliyorum ama... Ama bagimliliklarla hareket edip, ozgur ulkeyiz diyemeyiz. varsa gunahimiz cekmemiz gerekir.

  • the newest05 Eylül 2017 13:27

    yakın zamanda SARIKAFA hanım ablayı iteledi kakaladı belli ki içinde kalmış... şimdi yetmez ama devam diyor... sen üzülmeyesin SARIGELİN ... gerekeni yaparız...

  • öneri güleni05 Eylül 2017 12:37

    aman merkel abla lütfen durdur müzakereleri bak yaksa küseriz sana

  • Önce vatan05 Eylül 2017 12:08

    AB müzakerelerinin durdurulması Ülkemiz hayrına olmayacaktır.Hamasetle siyaset yapılamaz.