E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMemur ve emekliye ek zam---

Memur ve emekliye ek zam

Memur ve emekliye ek zam
03 Ocak 2014 - 10:12 borsagundem.com

Memur, sözleşmeli personel ve memur emeklilerine yüzde 0,25'lik ek zam yapılacak

Enflasyonun Aralık'ta yüzde 0,46 artması sonrasında memur, sözleşmeli personel ve memur emeklilerine ek zam yapılacak.

Enflasyonun yılın ikinci 6 ayında yüzde 3'ü aşması nedeniyle çalışanlara yüzde 0,25'in biraz üzerinde zam yapılacak. Memur, sözleşmeli personel ve memur emeklilerinin maaşı 2013'ün ikinci yarısında yüzde 3 oranında zamlanmıştı. İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine de bu yılın ilk 6 ayında yüzde 3,25 oranında zam yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TAYLANDLI.03 Ocak 2014 15:58

    Arkadaşlar bundan sonra yapabileceğimiz tekşey TBMM lisinde bulunan ikinci parti olan CHP tisini desteklemektir birde onu deneyelim bu ülkeye unutmayın hiçbir zaman bir sol parti tek başına iktidara gelmemiştirbu ülkeyi araştırın hep SAĞ partiler yemiştir bakın süleyman demirel,tansu çiller,mesut yılmaz,erbakan,şimdide akp zihniyeti yiye yiye bitiremediler halkını açbırakan tek parti olarak terihe geçeceksiniz öldüğünüzdede sizlere dua yerine neyazıkki şerefsizin biri geberdi ondan çok çektik diye hitap edeceğiz.mezarınızda RAHAT YATMIYASINIZ.

  • İNSAF03 Ocak 2014 15:35

    ZEYTİNİN KİLOSU 20 TL,PEYNİRİN KİLOSU 25 TL OLMUŞ. SİZ DÜZMECE ENFLASYON RAKAMLARI YAYINLIYORSUNUZ EMEKLİYE,İŞÇİYE,MEMURA ZAM VERMEMEK İÇİN.PAZARDA Kİ ENFLASYONA BAKIN. ENFLASYON GERÇEK ENFLASYON DEĞİLDİR.EMEKLİYE İNSANCA YAŞAYACAĞI ZAM VERİN. EMEKLİ SADAKA İSTEMİYOR SİZDEN. SİZDE EMEKLİ MAAŞI ALIP YAŞAYIN, MİLLETVEKİLİ MAAŞINIZI ALMAYIN. BAKALIM AY SONUNU GETİREBİLİYOR MUSUNUZ?

  • Bir Akp klasiği03 Ocak 2014 15:24

    Emekliyle resmen 11 yıldır alay eden bir iktidar var. Emekliye sadaka veriyorlar sanki. Yolsuzluk yapıyorlar,rüşvet alıyorlar,yetmiyor birde milletvekili maaşı alıp Halkın bütün Vergilerini kendileri götürüyorlar. Emekliye gelince maaş zammı yok. Kabahat bunlarda değil, bu iktidara 11 yıldır oy verenlerde...Bu seçimlerde sandığın en dibine gömülüp çıkamasınlar inşallah. Emekli bu iktidardan kurtulmadığı sürece insanca yaşayacağı bir maaş alamayacaktır.

  • hakan 03 Ocak 2014 13:25

    yedi bitirdi ülkeyi akp

  • VforVendetta03 Ocak 2014 13:01

    gerçek enflasyon yuzde 20 oldu ama akp rakamlarla oynayarak bunu yuzde 6-7 gibi gösterip maaşları eritti.

  • ADALET NERESİNDE BU PARTININ03 Ocak 2014 11:55

    Memura enlfasyon farkı 6 ay önceden verılıyor.fark çıkarsada farkı ödeniyor.ssk ve bağkura gelınce 6 aylık enflasyon açıklandıktan sonra enflasyon farkı verılıyor.memura refah payı işcıye yok esnafa yok.ADALET BUNLARIN NERESINDE.

  • baturayersin03 Ocak 2014 11:35

    YADINDA AYAKKABI KUTUSU VERİYORLARMI BU ARA MODA OLDU

  • Akp Emekliye Zam VERMEZ03 Ocak 2014 11:17

    Bozdur bozdur harca. Emekliyle 11 yıldır alay ediyorlar.Yazıklar olsun bunlara. Milletvekilleri 20 bin TL maaş alıyor.Hepsinin tuzu kuru. Emekliye geldi mi çay kaşığıyla veriyorlar, kendilerine geldi mi Kepçeyle veriyorlar.Bizim Vergilerimizle aldıkları bu Milletvekilleri Maaşları kesinlikle Helal değildir. Halkımız, Emeklimiz Haklarını Helal etmiyor, Etmiyecek de...