E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMemduh Boydak adliyeye sevkedildi---

Memduh Boydak adliyeye sevkedildi

Memduh Boydak adliyeye sevkedildi
17 Eylül 2015 - 12:50 borsagundem.com

Kayseri'de "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında gözaltına alınan, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak adliyeye getirildi

Kayseri'de "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 7 iş adamı, adliyeye sevk edildi.

Gözaltına alınan Boydak Holding CEO'su, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak'ın da aralarında bulunduğu 7 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'nde yeniden sağlık kontrolüne götürüldü.

Polis nezaretinde getirildikleri otobüsten tek tek indirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kayseri'de, dün "Paralel Devlet Yapılanması" soruşturması kapsamında "nitelikli ve örgütlü yağma" suçlamasıyla başlatılan operasyon çerçevesinde 7 iş adamı gözaltına alınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ataç Mağdurları17 Eylül 2015 15:33

    Bilmem kaç bin işci çalıştırması suçsuz oldukları anlamına gelmez. Nasıl Holdingleştiklerine bakmak lazım. Ataç İnşaattaki vurgunlarını bilen birisi olarak hiç şaşırmadım. Halka arz ön izin başvurusunu yap, 20 gün sonra şirketin yarısını al. 2008-2009 da zarar eden Ataç bu satıştan 150 milyon kar etti deyin. Aracı kurumunuz Bizim Menkul Değerler şişirme fiyatlarla halka arz etsin. 2011 de 253 milyon değer biçtiğiniz şirketi 2 yıl sonra da 76 milyona tamamen satın alın. sonra Ataç zarar etti, battı olsun. Binlerce masumun hakkını yiyin, beddualarını alın. holdingiz işadamıyız diye anılsınlar, işe bak!

  • yazık17 Eylül 2015 15:01

    iş dünyası sesini yükseltmeli

  • nuri17 Eylül 2015 13:30

    paralel denilen bütün şirketlere, bankalara, medyaya el koyup Ethem Sancak'a vermek lazım... O zaman Türkiye düzlüğe çıkar !!!

  • don karleone17 Eylül 2015 13:30

    stalin için vatanımız için