E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMelike Öcalan: Vatan evcil biriydi---

Melike Öcalan: Vatan evcil biriydi

Melike Öcalan: Vatan evcil biriydi
28 Ağustos 2017 - 04:50 borsagundem.com

Melike Öcalan, 2000'li yıllarda Sabah Şekerleri programını birlikte sundukları partneri Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberiyle şoke oldu. Öcalan, "Beraber büyüdük diyebilirim... Vatan evcil biriydi" diye konuştu

Sabah Şekerleri programında Vatan Şaşmaz'ın partneri olan Melike Öcalan, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada "Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Benim için kolay bir konuşma değil. Beraber büyüdük diyebilirim. Benim de bir dönemim kapandı" dedi.

Melike Öcalan şu ifadeleri kullandı: "Yanlış bilgi aktarmak istemiyorum. Çok küçük yaşta birlikte çalışmaya başladık. 16-17 yaşındaydık. Çok konuşmak istemiyorum hepimizin başı sağolsun."

Öcalan kendisine Filiz Aker ile yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi; "Ne Vatan'dan biliyorum ne de kendisini tanıyorum. Vatan evci biri, eşi de bebek bekliyor. Bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir. Sadece Vatan'ı bilirim, işnde gücünde biriydi."

VATAN ŞAŞMAZ'IN MENAJERİ KONUŞTU

Vatan Şaşmaz'ın menajeri Gökhan Karaduman, yaptığı açıklamada, olayla ilgili bilgi sahibi olmadığını söyledi.

Karaduman, Şaşmaz ile menajer-sanatçı ilişkisinden ziyade ağabey-kardeş durumlarının olduğunu belirterek, "2006'da tanışıp çalışmaya başlamıştık. Vatan ağabeyin menajerlerinden biriydim. 11 yıl oldu. 11 yılda çok fazla iş yaptık. 11 yıl içerisinde Vatan ağabeyin herhangi birisiyle en ufak bir husumetini, bir tartışmasını, birini kırmışlığını, incitmişliğini görmedim, tanık olmadım. Onunla ilgili yaşadığım tek kötü anı maalesef bugün oldu." diye konuştu.

Olayla ilgili bilgi sahibi olmayı beklediklerini dile getiren Karaduman, şunları kaydetti:

"Filiz Hanım'la ilgili hiçbir şekilde bilgi sahibi değilim, hatta eşi dışında başka herhangi bayanla ilgili de bilgi sahibi değilim. Onlarca organizasyonlar, onlarca defa hayranları peşimizden koşardı ama Vatan ağabey sürekli kafasını önüne eğer koştururdu. Hiç böyle bir durum, yani insanların aklına gelen şeye ben ihtimal bile vermiyorum ama bilmiyorum da dediğim gibi hanımefendiyi tanımıyorum.

Eski modellerden olduğu söyleniyor. Filiz Hanım'ın önce Vatan ağabeyi vurduğu, sonra kendisini vurarak intihar ettiği durumu söyleniyor, bu da izlenim üzerine, resmi bir açıklama değil. Benim kafama takılan en önemli şey; İstanbul'un göbeğinde 5 yıldızlı bir otele ruhsatlı dahi olsa o silah hadi girdi, nasıl aşağıda rehin alınmıyor, yukarı çıkıyor?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)