E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMedvedçuk'tan çağrı: Beni sivillerle takas edin---

Medvedçuk'tan çağrı: Beni sivillerle takas edin

Medvedçuk'tan çağrı: Beni sivillerle takas edin
18 Nisan 2022 - 14:28 borsagundem.com

Ukrayna'da gözaltına alınan Rusya yanlısı Viktor Medvedçuk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'den kendisinin Mariupol'daki siviller ile takas edilmesini istedi.

Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), ana muhalefet partisi Yaşam İçin Muhalefet Platformu'nun lideri Viktor Medvedçuk'un video mesajını yayınladı. Medvedçuk, "Beni, insani koridorlardan güvenli çıkış hakkından mahrum Mariupol sakinleri ve savunucuları ile takas edin" diye konuştu.

Medvedçuk, "Putin ve Zelenskiy'e sesleniyorum. Beni, insani koridorlardan güvenli çıkış hakkından mahrum Mariupol sakinleri ve savunucuları ile takas edin" dedi.

Ne olmuştu?

Ukrayna'nın en büyük ikinci partisi olarak bilinen Yaşam İçin Muhalefet Platformu'nun lideri olarak tanınan Medvedçuk, Mayıs 2021'de devlete ihanet şüphesiyle ev hapsi cezası almıştı. Ülkedeki savaşın başlamasının ardından ev hapsinden kaçtığı iddia edilen Medvedçuk, SBU tarafından gözaltına alınmıştı. Medvedçuk'un aynı zamanda Putin'in kızının vaftiz babası olduğu da öne sürülüyor.

Zelenskiy'den Putin'e müthiş takas teklifi

 

Medvedçuk'un eşi Erdoğan'dan yardım talebinde bulundu

Ukrayna insani koridorların bugün de açılmayacağını duyurdu

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

Yeniden inşa için ne kadar gerekli? İşte savaşın Ukrayna'ya maliyeti!

Ukrayna: Savaşta 205 çocuk öldü

Ukrayna: Erkeklerimiz Rusya tarafından seferber ediliyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)