E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıMARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. Nişantaşı’nda yeni şube açtı!---

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. Nişantaşı’nda yeni şube açtı!

MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. Nişantaşı’nda yeni şube açtı!
19 Aralık 2016 - 15:22 borsagundem.com

Türkiye'nin köklü aracı kurumlarında MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. Nişantaşı’nda yeni şubesini hizmete açtı

1990 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve Türkiye Sermaye Piyasalarının köklü aracı kurumlarından biri olan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Nişantaşı’nda bulunan yeni şubesini hizmete açtı.

Temel amacı yatırımcı memnuniyeti sağlamak olan Marbaş Menkul Değerler, bu amacına yönelik olarak bilgi, güven ve şeffaflık prensipleri ile birikimlerini sermaye piyasalarında değerlendirmeyi tercih eden yatırımcılara Nişantaşı Vali Konağı Caddesi No.77 Polat Apt. Kat.3 D.3 adresinde bulunan şube ile toplamda 8 farklı noktadan hizmet vermekte.

Sermaye piyasalarının tüm ürün ve hizmetlerini yaygın kitlelere sunarak, kalite, güven ve tecrübe denildiğinde akla gelen ilk yatırım kuruluşu olan MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş., yatırımcıların sermaye piyasalarına hızlı, kaliteli ve güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlayan ve tüm gelişmeleri takip edebilecekleri yenilikçi hizmetlerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi ve iletişim bilgileri için http://marbas.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)