E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLoto milyoneri Türk parasını emlaka yatırdı---

Loto milyoneri Türk parasını emlaka yatırdı

Loto milyoneri Türk parasını emlaka yatırdı
20 Nisan 2024 - 16:20 borsagundem.com

Loto'dan 10 milyon euraya yakın para kazanan Kürşat Yıldırım'ın 7 evi olduğu ve bunların 5’ini peşin para ile aldığı ifade edildi.

Almanya'da lotodan 9 milyon 927 bin 511 euro 60 cent kazanarak adını duyuran 42 yaşındaki Chico lakaplı Kürşat Yıldırım, "Daha 7 milyonum var ama nakitte değil“ dedi. Yıldırım’ın 7 evi olduğu ve bunların 5’ini peşin para ile aldığı aktarıldı. Parasının büyük kısmını emlağa yatırdığını belirten Dortmundlu loto milyoneri, ayrıca mücevherler ve lüks arabalara yatırım gerçekleştirdi.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre, Teleschau isimli ajansa konuşan Kürşat Yıldırım, "Sosyal medya da dahil olmak üzere bir çok sektöre girdim. Artık oradan da para kazanıyorum. Etkileyici biri oldum ve büyük şirketlerle bir çok işbirliğim de var" derken, 1,5 yılda yaklaşık 10 milyon eurodan 7 milyona nasıl indiğini detaylı olarak anlatmadı.

Röportaj isteyen gazetecilerden para istiyor

Çiko (Chico) lakaplı Kürşat Yıldırım, para kazandıktan sonra lüks ve gösteriş merakı nedeniyle gündeme gelmişti. Sosyal medyadan bu lüks yaşantıyı da paylaşan Kürşat Yıldırım, kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecilerden de para talep ediyor.

Yıldırım, Alman lotosundan 2022 sonbaharında büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra, hemen Bild Gazetesi’ne başvurmuş ve günlerce yayın yaptırmıştı. Malatya’da bir fıstık bahçesi de alan Yıldırım, halen loto oynamaya devam ediyor.

Loto'dan kazandığı parayla aldığı arazide define buldu

 

En şansız loto milyoneri

 

Loto milyoneri hayatını kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )20 Nisan 2024 21:14

    ADam gibi paranı kullan... sülalenı kurtarırsın. Trumın babası ne yapmış ?1980 ler diyim ortasında bol bol arsa almış. şehirler egiriş çıkışalra yakın. arsa sonra şehirlr büyüdüğünde oğlu mılyoner olmuş :D haram para yaramaz vb. diyenler, onun bunun aklı ile iş hayatına giren ve batan kişiler. inşaa tişine girdi battı mesela :D polat alemdar örneği var bide. arsa al... ev al.. dükkan al... kiraya ver gelirleri ile yaşa... bu kadar basit. loto toto mıllı pıyangı vb yaramıyor dyenler kafasını çalıştıramanlar.

  • ALİ KODUŞ20 Nisan 2024 17:19

    şans oyunlarından çıkanların akibetleri  hep hüsran ile sonuçlanmıştır.

  • borsacı20 Nisan 2024 16:52

    en dogru yatırım arazi  inşallah degerlendirip güzel kar eder.

  • JdjKue21 Nisan 2024 08:52

    Akilli adam.ankit olarak altin borsa ve fondan şaşmaz. Hem bu para yaramaz haram para