E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLogo Yazılım, Totalsoft'un alımı için masada---

Logo Yazılım, Totalsoft'un alımı için masada

Logo Yazılım, Totalsoft'un alımı için masada
04 Nisan 2016 - 14:04 borsagundem.com

Logo Yazılım, Romanya'lı Totalsoft'un alımı için görüşmelere başladı

Logo Yazılım, TotalSoft'u satın almak amacıyla Ferabosca Investments ve South Eastern Europe Fund ile anlaşma imzaladı.

Romanyalı şirket TotalSoft, ERP sistemleri sağlıyor ve orta büyüklükteki firmalarla iş ilişkileri içerisinde. Son 5 yıl içerisinde %15 market payına sahip şirket, Romanya'nın en büyük ERP sistemler sağlayıcısı olarak gösteriliyor. 

İŞ YATIRIM

Logo Yazılım konu hakkında KAP'a yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:

Şirketimiz ile Ferabosco Investments Limited and South Eastern Europe Fund LP arasında, Romanya'daki Totalsoft yazılım şirketinin hisselerinin alımı ile ilgili olarak, bağlayıcı olmayan görüşmelere başlanmıştır. Bu görüşmelerin sonucu olan somut gelişmeler daha sonra kamuya, usulüne uygun olarak açıklanacaktır.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
English Statement - English version of the disclosure statement is as follows:
A non-binding agreement has been signed between our Company and Ferabosco Investments Limited and South Eastern Europe Fund LP for consideration of a share purchase in Totalsoft, a software company in Romania. Further relevant developments will be announced accordingly.

This statement has been translated into English for informational purposes. In case of a discrepancy between the Turkish and the English versions of this disclosure statement, the Turkish version shall prevail.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mt05 Nisan 2016 22:01

    Önce yatırımcıya gönül borcunu ödesin. 3 yılda 4 liradan 56 liraya geldi. İş temettüye gelince gayet rahat vermiyoruz diyebildiler.