E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiLINK: Spekülatif---

LINK: Spekülatif

LINK: Spekülatif
21 Mayıs 2014 - 10:24 borsagundem.com

Link Bilgisayar 1 haftalık sürede yüzde 90 oranında yükseldi

Link Bilgisayar hisse sırasında 12/05/2014 tarihinde başlayan yükseliş 7. günde de devam ediyor. Şirketten geçen sürede hiç bir özel durum açıklanmamasına rağmen hissede görülen sert fiyat hareketi yatırımcılar cephesinde soru işaretlerine neden oldu. Hisseler 2,62 TL'den başlayan agresif yükselişle 4,93 TL'ye kadar yükseldi. Bugün de tavan olan hisselerde 7 günlük kazanç da yüzde 90'a ulaştı. Devam eden yükselişle ilgili olarak 15/05/2014 tarihinde,  özel bir durum olmadığını açıklayan Şirket,  başka herhangi bir açıklama yapmadı.  

Uzmanlar, ani ve gerekçe olmaksızın görülen yükselişlerin ardından sert düşüşlerin yatırımcıları mağdur ettiğine dikkat çekerek, bu tip fiyat hareketlerine karşı yatırımcıları dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyor. Link Bilgisayar'da yaşanan agresif fiyat hareketlerinin nerede sonlanacağı ise piyasada yatırımcılar arasında merak konusu oldu. 

İşte son günlerde yaşanan fiyat hareketlerinin ve işlem hacmindeki değişimin grafiklere yansıması:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)