E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriLig başlamadan maçlar borsada başladı---

Lig başlamadan maçlar borsada başladı

Lig başlamadan maçlar borsada başladı
01 Haziran 2020 - 11:48 borsagundem.com

12 Haziran’da yeniden başlayacak olan süper lig öncesinde spor kulüpleri kozlarını Borsa İstanbul’da paylaşıyor. Lig başlamadan dört büyük futbol kulübü hisselerinde yükseliş gözleniyor.

Korona virüs salgını ile dünya çappında ara verilen spor müsabakalarında normalleşme adımlarının hızlanması ve 12 Haziran'da liglerin yeniden başlayacak olması Borsa İstanbul'da da etkisini gösteriyor. Haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların en çok tercih ettiği hisse senetleri arasında dört büyük futbol kulübü Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da bulunuyor.

Galatasaray yüzde 4, Fenerbahçe ve Beşiktaş yüzde 5, Trabzonspor ise yüzde 3 seviyelerinde yükselişle işlem görüyor. İşlem hacmlerine bakıldığında dört büyük kulüp en fazla hacim yaratan ilk 30 hisse arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın piyasa değeri 1.9 milyar lira, Fenerbahçe'nin 1.2 milyar lira, Beşiktaş'ın 624 milyon lira, Trabzonspor'un 1.4 milyar liraya yükseldi.

11.50 itibarıyla borsada BJKAS 2,59, FENER 12,45, GSRAY 2,53 ve TSPOR 5,90 liradan işlem gördü.

Galatasaray maaşları düşürdü

Vedat Muriqi'ye transfer teklifi yağıyor

Efsane geri dönüyor! Beşiktaş'a yeni sponsor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)