E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLatif Erdoğan'dan şok 'Gülen' iddiası---

Latif Erdoğan'dan şok 'Gülen' iddiası

Latif Erdoğan'dan şok 'Gülen' iddiası
09 Mayıs 2015 - 05:30 borsagundem.com

Gazeteci-yazar Latif Erdoğan, katıldığı TV programında Fethullah Gülen için "Çok ciddi bir Kürt düşmanı" dedi

A Haber de yayınlanan Deşifre programına konuk olan gazeteci-yazar Latif Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Latif Erdoğan, 45 senelik cemaatin yapılanması içinde üst seviyede durabilmiş bir tane Kürt olmadığını belirterek Gülen'in çok ciddi bir Kürt düşmanı olduğunu söyledi.

Latif Erdoğan şöyle konuştu:

"HDP'ye meyyal durumda olan kitleye sesleniyorum, cemaatle birlikteliğinin vahim neticelerini görmek açısından söylüyorum. Bir kere Gülen çok ciddi bir Kürt düşmanıdır. Bu tamamen yapay, onlara karşı oynanan bir illüzyondur, oyundur. Bir insan sabaha kadar 'Nur talebesi' olmak için dua ettiğini söylüyor, değil mi? 'Gece sabaha kadar bir mübarek gecede dua ettim' diyor: Yarabbi beni Nur Talebesi yap. Aynı kişi Kürt olduğu için Bediüzzaman'ı ziyaret etmediğini söylüyor. 45 Senelik bu cemaatin özel teşkilat örgüt yapılanması içinde üst seviyede durabilmiş bir tane Kürt yoktur. Olanlar da göstermeliktir ve hiç önemli olmayan noktalarda çalışmışlardır. 

"GÜLEN'İN TÜRKİYE'YE GETİRİLMESİ BU SEÇİMLERE BAĞLI"

Gülen'in yapacak hiçbir şeyi kalmadı. Sadece cemaati motive açısından eğer muhalefet iyi bir seçim sonucu alırsa, 'Hocamız Türkiye'ye dönecek' motivasyonu var şimdi. Onunla motive etmeye çalışıyorlar. Yani Gülen'in Türkiye'ye getirilmesi bu seçimlere bağlı. Onun gelmesi cemaat üyeleri açısından çok büyük şey. Ama cemaat dışındaki toplumun da hiç umrunda değil." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alp10 Mayıs 2015 01:30

    "Varlığım turk varlığına armağan olsun" ve "ne mutlu turkum diyenlerle" sorun olmamıştır. Ama kimliksel valığını sahiplenenlere her türlü zülüm yapılmıştır. ve bu koşullu dayatan baskın siyasal anlayış gülenide böyle siyasal yapılandırmıştır

  • Prima10 Mayıs 2015 01:26

    Kürt düşmanığı karşıtlığı ulkede büyük siyasi prim yapmıştır her zama Ve bu primden Gülende faydalanmaya çalışmış olabilir.

  • VaTaNDaS09 Mayıs 2015 23:34

    Bu adam kimdir yaa? Her gün yeni bir sözde yazar düşünür çıkıyor:) Bu şahısta senaryo yazarı herhalde :)) Adını ilk kez duydum, kendini neden yazar-düşünür ilan ettiği de belli, bir şeyleri görev edinmiş :))

  • bu kim ya09 Mayıs 2015 18:17

    bu adam yazarmı ,duymadım.ne yazıyor,yoksa yazılanları oynuyormu,ama şundan eminim çok ucuza oynamayor,inanın türkiyede ençok kazanan oyunculardan daha çok kazanıyor....

  • Byk09 Mayıs 2015 17:20

    F.Gülen'in birkaç yıl öncesine kadar en yakın adamıydı.Yıllardır neden cemaatte kalmış ki !

  • murat09 Mayıs 2015 17:09

    sahin kardeş yanlışıyla sevabıyla bir hocaya eski din düşmanları gibi haşa haşa ben demiyorum feto demişsin,fethullahın anlamını öğren ve gece sabahlara kadar tevbe et umarım bağışlanırsın.

  • sahn09 Mayıs 2015 14:25

    fetonun sadece kürt düşmanı değil. hadi gerçeği haykıralım ümmet islamın düşmanı olduğununu da

  • mamafih09 Mayıs 2015 13:15

    sanki devletin başındakilerin memleketleri kürtleri çok seviyorda yalan vaadlerle oy istiyorlar. sorun bakalım rizeliler kürtleri seviyor mu? akp yapınca herşey müvah sebepleri var oluyor başkaları yapınca hain ilan ediliyor. geçin bu işleri

  • ankara09 Mayıs 2015 12:37

    mit tırlarını durduran savcılara sormak lazım.amarika,almanya,rusya,israil her yere silah gönderiyor.onların savcıları vatan hainimi hiç arama yapmıyor.bu işlerin böyle olduğunu dünya biliyor.ama bizim savcılar kamara.foto, davul, zurna ile dünyaya reklam yapıyor.hala bunlara destek veren var yazık

  • Temel reus09 Mayıs 2015 12:10

    o zaman hoca efendi hakkında açılmış tüm davaları bu hükümet tek tek beraat ettirmedimi geçmişte dizinin dibinde oturuyordunuz ve nemalaniyordunuz şimdi ise musluk başka yerden dolduğu için düşman görüyorsunuz siz nasıl bir muslumansiniz ben anlamadım

  • Ozgur09 Mayıs 2015 11:49

    Gençlik yıllarından en az 50 sene önceki bir görüşü manuple etmeye çalışıyor, ki buna pişman olduğunu belirtmişti zaten, bulabildiği malzeme anca bu yani...

  • ender09 Mayıs 2015 11:40

    ırk düşmanlığı suçlaması ile suç işliyor,farkında değil.

  • Kaçan Grup09 Mayıs 2015 10:43

    Madem 45 yıldır böyle bir şey vardı Söylemek için neden Cemaatle iktidarın arasının bozulmasını bekledin. Ne Biçim insanlarsınız siz.

  • VATANDAŞ09 Mayıs 2015 10:07

    BAKALIM BU GÜLEN SENDROMU VE AKP YALAKALIĞI NEREYE KADAR DEVAM EDECEK.DAHA ÖNCE DE ERGENEKON VARDI.NE OLDU.BUNLARIN KÜLLİ YALAN.TAM BİR MAKYAVELİST DÜŞÜNCE AKIMI HAKİM.

  • kart09 Mayıs 2015 09:48

    oy alsınlar diye akrobasi yapıyorlar.

  • Mehmet09 Mayıs 2015 09:39

    Bence Türkiye 3 eyalete ayrılırsın.Laik Türkler,cemaatçiler,Kürtler.Böylece iktidara gelen kendi ideolojisini birbirine dayatmasın.İnsanlar düşüncelerine göre eyaletlerde yaşasınlar.Böylece Bölünme,parçalanma kaygısıda biter.