E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzu'dan tweet'li tepki: Kendi düşen ağlamaz---

Kuzu'dan tweet'li tepki: Kendi düşen ağlamaz

Kuzu'dan tweet'li tepki: Kendi düşen ağlamaz
08 Haziran 2015 - 02:12 borsagundem.com

AK Partili Kuzu'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilginç değerlendirmeler

AK Parti'li Prof. Dr. Burhan Kuzu'dan seçim sonuçları için ilginç yorumlar geldi. Kuzu, "Biz bu oyu hak etmedik; bu hizmetin karşılığı bu olmamalıydı. Hz.Peygamber 'her toplum layık olduğu idare ile yönetilir. Kendi düşen ağlamaz" ifadelerini kullandı.

2015 Genel Seçim sonuçlarına en ilginç yorumlar, Ak Parti'li Prof. Dr. Burhan Kuzu'dan geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Kuzu, "Evet seçim bitti, millet kararını verdi. Ya istikrar ya kaos dedim; millet kaosu seçti hayırlı olsun. Bu ülkeyi bu muhalefete teslim etmek uçuruma atmak demektir dedim; millet ülkeyi uçuruma atmayı tercih etti. Hayırlı olsun. Biz bu oyu hak etmedik; bu hizmetin karşılığı bu olmamalıydı. Hz.Peygamber "her toplum layık olduğu idare ile yönetilir. Kendi düşen ağlamaz" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • suat 08 Haziran 2015 05:32

    Kuzu,yalcin akdogan ve bunlar gibiler konustukca batiyorsunuz akdogan diyordu ya hdp gecemez ise super olur diye iste bu sonuc akp icin super oldu simdi parti icinde yiyin birbirinizi

  • Mahmut Adıgüzel08 Haziran 2015 04:18

    Ak parti harekiri yaptı dolar 2.70 lere çıktı hiç bir önlem almadı , gelir dağılımındaki dengesizlik konusunda adımlar atılmadı.Ekonomi bakanı doların artması ihracat için iyidir diyor ama vatandaş için iyimi soran yok.Ak parti politikalarını gözden geçirmeli doğru kendi düşen ağlamaz.

  • doğa08 Haziran 2015 02:36

    sizsiz bir koalisyona millet razı o kadar yani