E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKuyaş Yatırım, maden arama faaliyetleriyle ilgili yeni sözleşme imzaladı---

Kuyaş Yatırım, maden arama faaliyetleriyle ilgili yeni sözleşme imzaladı

Kuyaş Yatırım, maden arama faaliyetleriyle ilgili yeni sözleşme imzaladı
15 Kasım 2023 - 20:30 borsagundem.com

Kuyaş Yatırım, Mersin'deki maden arama çalışmalarıyla ilgili Dr. Ahmet Hakan Benzer ve Doç. Dr. Hakan Dündar ile sözleşme imzalandığını duyurdu

Kuyaş Yatırım (#KUYAS), Mersin'de devam eden maden arama çalışmalarına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi.

Şirketin açıklamasında, Mersin ili sınırlarında yaklaşık 40 bin hektarlık alanda 20 adet arama ruhsatıyla devam eden maden arama faaliyetleriyle alakalı olarak Prof. Dr. Ahmet Hakan Benzer ve Doç. Dr. Hakan Dündar ile sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Açıklamada, Benzer ve Dündar ile imzalanan sözleşme konusu işlemlerin, literatür çalışmaları, detaylı saha etüdü, yüzey örneklerine dayalı jeokimya çalışmaları ,dijital jeoloji ve topoğrafya haritalarının oluşturulması, potansiyel görülen alanlarda sınırlı sayıda sondaj çalışmalarının yürütülmesi, sondaj verilerinin metre bazında analizi, ön arama ve ön değerlendirme raporunun hazırlanması-kaynak modelleme çalışmaları için yapılacak sondaj lokasyonlarının belirlenmesi olduğu kaydedildi.

Kuyaş Yatırım kârını yüzde 234 artırdı

 

KUYAŞ’tan milyarlık proje

 

KUYAŞ maden sektörüne giriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 50,15
En Yüksek: 51,50
En Düşük: 49,40
Değişim -2,43 %
FK: 14,38
PD / DD: 7,09
İşlem Hacmi 75.008.119
Toplam Adet: 1.498.576
Ağırlıklı Ort.: 50,06
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)