E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKritik görüşme 16 Şubat'ta---

Kritik görüşme 16 Şubat'ta

Kritik görüşme 16 Şubat'ta
14 Şubat 2020 - 14:01 borsagundem.com

İdlib'deki rejimin saldırıları sonrasında Erdoğan ve Putin sorunun görüşülmesi gerektiği konusunda mutabık kalmıştı. Bu kapsamda iki ülkenin dışişleri bakanları 16 Şubat'ta görüşecek.

Rusya'nın Ifax Haber Ajansı'nın paylaştığı bilgilere göre 16 Şubat'ta Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşecek Münih Güvenlik Konferansı'nda Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beraber İdlib konusunu ele alacaklar.

İdlib'de Esad rejiminin saldırılarından sonra Rusya ve Türkiye arasında ipler gerilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde iki ülkenin konuyu karşılıklı olarak ele alması gerektiği sonucuna varılmıştı. 

Putin ve Erdoğan'dan telefon diplomasisi "Rusya'nın verdiği zararları görüştük"

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEREM KIRBIZLI14 Şubat 2020 17:11

    ayı derisinden post, rusya dan DOST olmaz.

  • MELTEM GÜZELBAHAR14 Şubat 2020 17:11

    rusya ya da güvenmeyelim.bunların hepsi aynı.

  • HALİL KERTENKELE14 Şubat 2020 16:55

    bence rus gazını azaltmak için yenilebilir farklı enerjiler üzerinde yatırımlar hızlandırılmalı.ruslara ve abd lileri ile ab ülkelerine asla güvenmememiz gerekmektedir.içimizdeki ülkeyi bölmek isteyen siyasetcilere karşı da daha sert kanunlar çıkarılmalı ve milletvekili dokunulmazlıkları da bir an önce kaldırılmalı yargı önü açılmalıdır.