E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKremlin'den Biden'a sert tepki: "Haddini aşıyorsun"---

Kremlin'den Biden'a sert tepki: "Haddini aşıyorsun"

Kremlin'den Biden'a sert tepki: Haddini aşıyorsun
28 Temmuz 2021 - 16:19 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden’ın Rusya Devlet Başkanı Putin’e yönelik eleştirilerine Kremlin’den “Rusya ile ilgili bilgilerin eksik, haddini aşıyorsun” yanıtı geldi.

ABD Başkanı Biden’ın Putin’i zor durumda göstermeye yönelik sözleri Kremlin tarafında tepki gördü. Putin ile 16 Haziran'da Cenevre'de düzenlenen bir zirvede biraraya geldiğini hatırlatan Biden "Putin ile görüştüğümde, gerçek bir sorunu olduğunu fark ettim. Nükleer silahı ve petrol gelirlerinden başka hiçbir şeyi olmayan bir ekonominin üzerinde oturuyor. Başka hiçbir şeyleri yok. Başının gerçekten dertte olduğunu biliyor ve bence bu, onu çok daha tehlikeli yapıyor" dedi.

Kremlin, Biden'ın Rusya'nın sadece nükleer silah ve petrole sahip olduğunu söylemesinin yanlış olduğunu ve Rusya hakkında eksik bilgiye sahip olduğunu öne sürdü.

"AMERİKA RAKİBİMİZ"

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov ilişkileri normalleştirme çabalarının devam etmesine rağmen ABD'nin Rusya'nın rakibi olduğunu söyledi.  Üst düzey ABD ve Rus yetkililer stratejik nükleer istikrar konulu görüşmeleri sürdürüyor.

Taliban, Çinli yetkililerle bir araya geldi

ABD'den şok rapor: Çin çölde nükleer tesis mi kuruyor?

ABD Rusya yaptırımlarını açıkladı!

Rusya ABD'nin füze denemesine tepki gösterdi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEKERİYE ZİRVETAKI28 Temmuz 2021 17:27

    Haydi be yüce ALLAH ım biz müslümanları  karıştırmadan rusya çin ve abd bir 3.dünya savaşına girsinler ve intikamımızı şunlardan alın diye her gün dualar ediyoruz.