E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKoza Altın'a ÇED olumlu raporu---

Koza Altın'a ÇED olumlu raporu

Koza Altın'a ÇED olumlu raporu
03 Kasım 2016 - 13:31 borsagundem.com

Koza Altın'ın Altın ve Gümüş Madeni Kapasite Artışı projesi ile ilgili “ÇED Olumlu” kararı verildi

Koza Altın tarafından yapılması planlanan Kaymaz Altın ve Gümüş Madeni Kapasite Artışı projesi ile ilgili “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” kararı verildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ESKİŞEHİR ili SIVRIHISAR, ilcesi KAYMAZ mevkiindeki KOZA ALTINİŞLETMELERİ A.Ş. tarafından yapılması planlanan KAYMAZ ALTIN VE GÜMÜŞ MADENİ 2. KAPASİTE ARTIŞI projesi ile ilgili olarak
Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Bakanlığımızca “Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu” Kararı verilmiş olup ESKİŞEHİR Valiliği(Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer’i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması ve ÇED Yönetmeliği gereğince yatırımın başlangıç, inşaat dönemine ilişkin izleme raporlarının Bakanlığımıza, projede yapılacak Yönetmeliğe tabi değişikliklerin de ESKİŞEHİR Valiliklerine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) iletilmesi gerekmektedir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 23,56
En Yüksek: 23,74
En Düşük: 23,22
Değişim 1,29 %
FK: 0,66
PD / DD: 0,26
İşlem Hacmi 1.676.579.340
Toplam Adet: 71.266.622
Ağırlıklı Ort.: 23,36
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)