E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorkutan iddia! Savaş dünyaya yayılabilir---

Korkutan iddia! Savaş dünyaya yayılabilir

Korkutan iddia! Savaş dünyaya yayılabilir
01 Mayıs 2022 - 13:05 borsagundem.com

ABD merkezli Foreign Policy dergisi ABD Başkanı Joe Biden'ın savaş stratejisini değerlendirdi.Makalede, Biden'ın attığı adımlarla Ukrayna'daki savaşı küresel bir savaşa çevirebileceğine dikkat çekildi.

ABD merkezli Foreign Policy dergisi, Washington'ın Ukrayna savaşı politikasındaki "risklere" dikkat çekti.

Michael Hirsh imzalı makalede, "Biden'ın Rusya'yı zayıflatma stratejisinin Ukrayna savaşını küresel bir savaşa dönüştürüyor olabileceği" ifade edildi.

Yazıda Biden’ın başlarda NATO ve ABD’yi direkt olarak çatışmaya sokmamak için temkinli davrandığı, ancak son dönemde Rusya'ya karşı daha sert bir tavır sergilediği belirtildi.

Makalede, Biden'ın Ukrayna'ya destek ile "Rus saldırganlığını cezalandırmayı ve gelecekteki çatışma riskini azaltmayı" amaçladığına yönelik sözlerine yer verildi.

Rusya uzmanlarının görüşlerine başvurulan makalede, ABD ve Batılı müttefiklerinin bazı kırmızı çizgileri aşmış olabilecekleri aktarıldı.

Biden'ın, Washington'un Moskova ile nükleer bir savaştan kaçınılmasına yönelik politikayı arka plana itmiş olabileceği endişesine yer verildi.

Köşeye sıkışan Rusların nükleer silaha sarılabileceği,bu durumda herkesin kaybedeceği, "dönüşü olamayan bir viraja" girileceği uyarısı yapıldı.

Biden'dan ABD'nin ekonomisine dair açıklama

 

Rus yetkili; ABD ile stratejik istikrar rafta

 

AB'nin yeni yaptırımlarında hedef: Rus petrolü!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ01 Mayıs 2022 15:15

    Armedagon savaşları yahudi sülalelerin  hayelleri olup, sanki 3.dünya savaşına doğru adım adım gidiyoruz gibi.