E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKonya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!---

Konya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!

Konya'daki ölüm barınağında bir skandal daha!
25 Kasım 2022 - 18:33 borsagundem.com

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait hayvan barınağında yeni bir skandal daha yaşandı. Barınak önünde, barınağa ait bir aracın önünü kesen hayvanseverler, ağzı sıkıca bağlanmış poşet içerisine konulmuş kedileri kurtardı

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden olayla ilgili açıklama yapıldı. Belediye tüyler ürperten katliamla ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hayvan Sağlığı Şube Müdürü'nün görevden alındığını duyurdu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada ise, konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığı aktarıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sefa h25 Kasım 2022 20:29

    Konyada aynı durumda birkaç elit sokagı gösterip çok güzel oldugunu gösteriyorlar yok Konya belediyeciligiymiş yok şu bu palavra

  • AHMET ÖZBİLEN25 Kasım 2022 19:26

    Konya dan böyle vahşi bir kişiler nasıl çıkar.Yüce ALLAH hayvanları biz insanların hizmetine vermiş bizlere de onları emanet etmiştir.aslında böylelerini tutuklamayacaksın aynı şekilde linç edilmesi gerekir.

  • Turan25 Kasım 2022 20:30

    Dahada kötüsü var sen ne hikayesi anlatıyorsun