E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoçarslan'ın şirketi için iflas kararı---

Koçarslan'ın şirketi için iflas kararı

Koçarslan'ın şirketi için iflas kararı
14 Mart 2024 - 17:47 borsagundem.com

Ortaköy’de 2017 yılında yılbaşı kutlamalarında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün eski işletmecisi olan Mehmet Koçarslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında iflas kararı verildi.

Türkiye'nin en ünlü eğlence mekanları arasında gösterilen ve 2017 yılında düzenlenen saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiği Reina’nın bağlı olduğu şirket hakkında iflas kararı verildi.

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, bir zamanlar Türkiye'nin en en ünlü eğlence mekanları arasında yer alan ve ünlülerin akın ettiği Reina'nın sahibi olan Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin iflasına karar verdi. Mehmet Koçaslan'ın sahibi olduğu Reina'ya yönelik 2017 yılbaşı akşamında IŞİD tarafından düzenlenen saldırıda 39 kişi hayatını kaybetmiş, 70 kişi ise yaralanmıştı.

Olayın ardında mekan uzun süre kapalı kalmış ve şirket borçlarını ödeyemez hale gelmişti. Sadece işçi alacakları 3 milyon TL'yi bulunan şirket söz konusu ödemeleri de yapamamıştı.

Reina saldırısının görüntüleri ilk defa yayınlandı

 

Neden Reina'ya saldırdığı ortaya çıktı!

 

Reina katliamcısı böyle yakalandı

 

39 kişinin katili! Reina saldırganı yakalandı

 

Reina'nın sahibi Koçarslan'dan yeni açıklama

 

Reina'da silahlı saldırı! 39 kişi hayatını kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)