E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKKTC'de şafak nöbeti---

KKTC'de şafak nöbeti

KKTC'de şafak nöbeti
20 Temmuz 2018 - 04:35 borsagundem.com

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan vatandaşlar, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44'üncü yıldönümü dolayısıyla meşalelerle şafak nöbeti tuttu

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 44'üncü yıl kutlaması, adaya barış ve huzuru getiren barış harekatının başladığı yer olan Yavuz Çıkarma Plajı´nda şafak nöbetiyle başladı. Sahilde, ellerinde Türk ve KKTC bayrakları ile meşaleler bulunan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu. Sahilin karşısındaki alanda yapılan ışık gösterileri, vatandaşların ilgisiyle karşılandı.

"MÜCAHİT VE MEHMETÇİK TORUNLARI KUCAKLAŞTI"

DHA'nın haberine göre şafak nöbeti organizatörü Fevzi Tanpınar, geleneksel hale gelen etkinlik sayesinde mücahit torunları ile Mehmetçik torunlarının kucaklaştığını söyledi. Melisa ve Hakan Us isimli çift ise, babalarının Kıbrıs Harekatı´nda gazi olduğunu belirterek, etkinlik için KKTC´ye geldiklerini söyledi.

Unutulmaz harekatın 44. yıl dönümü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 20 Temmuz 2018 08:23

    Solcu ecevit iktidarda olmasaydı sağcılar nah çıkardı. Devriyeye çıkmak için abd den izin alan takunyalı ayşe tatile çıksın cümlesini anlamaz. Boş teneke çok gürültü çıkartır ama çiftçimin ne ekeceğine abd karar vermedi. 6.filıya tapanlar anlamaz.

  • Yeni Türkiye20 Temmuz 2018 07:12

    Rahmetli Erbakanı hayır ve minnet ile yad ediyoruz ...