E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun sözlerine AK Parti'den tepki---

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine AK Parti'den tepki

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine AK Parti'den tepki
29 Nisan 2018 - 18:16 borsagundem.com

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti'ye giden 15 vekilin partiye geri döneceğine ilişkin sözlerine sert tepki gösterdi

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP'ye ve muhalefet partilerine tepki gösteren Bozdağ, "Kurmaya çalıştıkları çatı daha inşaat aşamasında başlarına yıkıldı, CHP de diğer partiler de bu çatının altında kaldılar" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 30 Nisan 2018 09:42

    Enflasyon işsizlik suriyedeki rezillik ve iktidarı kandırankandırana. Yani geömişiniz meydanda. Transferlere bakanlık verdiniz. Tc vatandaşı bulamayıp ingilizi bakan yaptınız.

  • erol g.29 Nisan 2018 22:07

    BAYAN SEÇMEN SAYISI BAY SEÇMEN SAYISINDAN BİR MİLYONA YAKIN FAZLA OLDUĞUNDAN BAYANLAR BAYAN ADAYA OY VERİRSE BİR TEK BAY SEÇMEN BAYAN ADAYA OY VERMESE DAHİ %100 BİR BAYAN SEÇİLEREK CUMHURBAŞKANIMIZ OLUR BU SEÇİMLERİN KADERİNİ BAYAN SEÇMENLER BELİRLEYECEK

  • Osman Polat29 Nisan 2018 20:14

    Çatladılar. Gününü bekleyin, bu acele niye?

  • Mossad +cia+fsb: fbı29 Nisan 2018 18:53

    Meral akşener ilk turda olmasa da ikinci turda kesin kazanır