E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan rezidans açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan rezidans açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan rezidans açıklaması
11 Temmuz 2015 - 01:25 borsagundem.com

CHP Ümraniye İlçe Örgütü'nün düzenlediği sokak iftarına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, kızının rezidans dairesi almasıyla ilgili açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ümraniye İlçe Örgütü'nün düzenlediği sokak iftarına katıldı.

Sokak iftarı, İstiklal Mahallesi Marmara Caddesi'nde yapıldı. Sokak iftarına Maltepe Belediyesi de lojistik destekte bulundu. Düzenlenen iftara yaklaşık 3 bin kişi katıldı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftara 5 dakika kala yetişti.

Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Milletvekilleri İhsan Özkes, Mahmut Tanal, Oğuz Kaan Salıcı ile vatandaşlar katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte Kılıçdaroğlu iftarını su içerek açtı. İftar programı ardından yapılan yemek duası ile sürdü. Burada katılımcılara teşekkür eden Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben yeryüzü sofrasına katılan bütün dostlara teşekkür ediyorum. Hepsi sağ olsunlar, var olsunlar. En kötü gününüz böyle olsun. Güzel Türkiye’yi, huzurlu Türkiye’yi inşallah hep beraber yeniden inşa edeceğiz” dedi.

İftara katılan vatandaşlar Kılıçdaroğlu'na yoğun ilgi gösterdi, bol bol fotoğraf çektirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile vatandaşların fotoğrafını zaman zaman CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile Akif Hamzaçebi çekti.

"ALINTERİYLE KAZANDILAR, HIRSIZLIK YAPMADILAR" 

Kılıçdaroğlu, iftar sırasında bir gazetecinin "kızının rezidans daire almasını" sorması üzerine şunları söyledi:
"Kızıma haram yememesini öğrettim, kul hakkı yememesini öğrettim, onlar bunu gayet iyi biliyorlar. Hepsi onurlular, pırıl pırıl insanlar. Onlarla gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Onlar alınteriyle kazandılar, kul hakkı yemediler, hırsızlık yapmadılar. Onlarla gurur duyuyorum, onları seviyorum, onlarla her zaman övünç duyuyorum."
CHP lideri, iftar alanından vatandaşların yoğun ilgisiyle ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali11 Temmuz 2015 23:56

    hey gidinin kavanoz dipli dünyası,prırl pırıl,alın teri,örgüt,talan,,,,vs.

  • herkes te residence var...11 Temmuz 2015 12:39

    400-500 bin tl lik matah....gündem oluşturmaya deymez...ben petkimde yim...buradaki insanların cogunun var ne oldu ki...200 binden başlayan 1+1 ler de var....insaf!!!

  • CK11 Temmuz 2015 12:31

    Ben 20 yillik memurum benim neden yok bu isler alin teriyle olmuyor gozum nasil aldiniz soyleyin de milyonlarca insanlarda hep birlikte rezistans alalim