E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan 15 vekil açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan 15 vekil açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan 15 vekil açıklaması
29 Nisan 2018 - 15:05 borsagundem.com

İYİ Parti'ye geçen 15 CHP'li milletvekilinin durumuyla ilgili soruya yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "15 vekilimiz isterlerse geri dönecekler" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'den İYİ Parti'ye geçen 15 milletvekili ile ilgili soru üzerine, "Bu arkadaşlarımız gittiler, görevlerini yapacaklar ve belirli bir süre sonra geri dönecekler. Bizim listelerimizde şu veya bu şekilde yer almak isterlerse yer alabilecekler" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber bekri 29 Nisan 2018 23:07

    Yaw nasıl bir başkansın aday olmayacaksan bırak aday olacak başkan olsun sen gel bekri ye beleş e tıraş yapayım

  • cevdet menteş29 Nisan 2018 22:04

    Siyasetin bu kadar çıkarcı ,yüz kızartıcı ,iki yüzlü kişiler nedeniyle yazıklar olsun.

  • POLAT ALEMDAR29 Nisan 2018 18:23

    yarın bir gün menfaatin ugruna bu ülkeyide satarsın.1970 yıllarında milletvekili transferleri olurdu bir kez daha kirli oyunlar sahnelendi.ülke yabancı güçler parçalamak için son bir hamle yaptılar başaramadılar.sen hala menfaatlerinin derdindesin.sen git teröristler ile birlikte ol.ülke parçalasın hiç umrunda değil.bizlere iş ve aş lazım.senin sözlermisiniz bir tane projen varmı.seni dinleyenler iyi analiz etmişlerdir.sabahtan akşama kadar lak lak başkada bir özelliğin yoktur.ben 55 yaşındayım.senin dönemlerini iyi bilirim.sabahleyin hastanede muayene olmak için sabah saat 6 da hizmetcilere yazdırır toprili olanlar erken muayene olur, doktorlar muaneyi tam tapmayıp özel yerlerine davet ederler ilaç almak içinde öğleden sonra kuyruğa girer idim.tüp, çimento, yağ, kömür vs.kuyruklarında azmı yattım.

  • Mann29 Nisan 2018 17:21

    Kilictaroglu dünyaya demokrasi dersin verdin.boylekikle bizde anladık senin ve partinin bahsettigi demokrasinin ne olduğunu. Putin bile senden daha demokrat.

  • Hasan29 Nisan 2018 17:16

    Sizin millet vekilleri sallabaş oldu be

  • Kral29 Nisan 2018 15:39

    Cuvalladiniz reis rakipsizzzz kazanir siz bu isi yapamadiniz kabul edin pesss deyin

  • KILIÇ29 Nisan 2018 15:20

    SAYIN KILIÇTAROGLU TÜRKİYE SENDEN İBARET SANMA YENİLGİ ŞAMPİYONU OLDUN BİRAZDA GENÇERE YER VERSEN TÜM İŞLERİN YANLIŞ.O VEKİLLERİN İTİBARINI YOK ETTİN KARGOYA VERMİŞ AGLANAKTAN GÖZÜ ŞİŞMİŞ.