E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Kılıçdaroğlu oyunu kullandı---

​Kılıçdaroğlu oyunu kullandı

​Kılıçdaroğlu oyunu kullandı
10 Ağustos 2014 - 12:24 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çankaya'daki Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu Ankara’da bulunan Arjantin İlkokulu’nda kullandıktan sonra cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin kısa bir açıklama yaptı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "İlk kez Cumhurbaşkanını halk seçecek. Halkın tercihlerine elbette saygı duyacağız. Oy kullanan bütün yurttaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak demokrasi tarihimize çok önemli bir katkıda bulunduk. 14 siyasi parti bir aday üzerinde anlaştık. Bu çok önemli bir gelişmeydi. İleride Türkiye'nin demokrasi tarihini yazacak olanlar. Bu gelişmeye önem vereceklerdir. Seçimin çok zor koşullarda geçtiğini, eşit olmayan koşullarda geçtiğini herkes biliyor. Ancak bütün bunlara rağmen Türk siyasetine yeni bir üslup, yeni bir tarz geldi. Ekmeleddin Bey bu konuda yeni bir süreç başlattı aslında. Kendisinine şükran borçluyuz. Bu bağlamda çelebiliği, rahatlığı, ufku genişliği, bilgeliği bir anlamda hepimize öğretti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu seçimler halkımız için hayırlı olur. Kuşkusuz bu demokrasimiz için çok önemli bir seçim. Hep beraber göreceğiz ve sonuçlarını da öğrenmiş olacağız" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)