E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Erdoğan'a sert çıktı---

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a sert çıktı

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a sert çıktı
26 Mart 2014 - 11:36 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Deniz Baykal'ın ortaya çıkan kaseti ile ilgili açıklamalarına cevap verdi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın Deniz Baykal hakkındaki ses kaydı iddiasıyla ilgili; “Başbakanlık koltuğunda oturan zat'ın süratle bir açıklama yapmasını bekliyorum. Ahlaksızlığın bu boyutu dünyanın hiç bir ülkesinde görülmemiştir. Zaten bu olayın faillerinin bugüne kadar ortaya çıkmamasının asıl nedeni de budur. Asıl fail odur. Ahlaksızlığı bu boyuta getiren bir kişi başbakanlık koltuğunda oturamaz” dedi.

BAYKAL: BAŞBAKAN'DAN AÇIKLAMA BEKLİYORUM

Seçim çalışmaları kapsamında bulunduğu Antalya’dan hareket eden Baykal’ın iddialar ile ilgili olarak Afyon Emirdağ’da gazetecilere açıklama yapacağı öğrenildi. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Baykal, yayınlanan ses kaydıyla ilgili “Başbakan Erdoğan’dan, resmi kurumlardan bir açıklama bekliyorum” dedi.

NE OLMUŞTU

Dün gece saatlerinde internete koyulan ses kayıtlarında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu iddia edilen kişinin dönemin CHP Genel Başkanı  Deniz Baykal’ın koltuğunu kaybetmesine neden olan videonun ortaya çıkmasından önce görüntüler hakkında konuştuğu ve talimatlar verdiği öne sürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİCAN04 Nisan 2014 11:31

    SERKAN ,BAYKALIN AVUKATI MAHKEME KARARI GETİRDİĞİ İÇİN KALDIRILDI,TV DA DA AÇIKLANDI,AMA SEN SABİT FİKİRLİSİN VE OKUDUĞUNA DEĞİL DUYDUĞUNA İNANIYORSUN

  • serkan26 Mart 2014 23:20

    birlikte olduğu kadın 20 yııllıik chp li,genel başkan sen internetten kaldıran bu hükümet.afedersin iftiracılar kralı biz salak mıyız?

  • istanbul26 Mart 2014 20:22

    30 marta chp sandığa gömülcek

  • briffa26 Mart 2014 19:39

    Kilicdaroğlu çok hazin bi durumun var,zira chp'ye gönül verenler dahi senin bu partide başkan olmana tahammül etmek zorundalar.

  • Ak AK AK26 Mart 2014 18:33

    Serkan mısın nesin sizin gibi insanları küçük gören zihniyet oldukça bir yere gidemeyiz.Yazdıklarına dikkat et sonra.....

  • mert26 Mart 2014 17:52

    chp li olarak seni sevmiyorum seçim bitsin gideceksin o koltuktan

  • mert26 Mart 2014 17:40

    deniz baykalın koltuğuna otururken aklın nerdeydi ey kılıçtar oğlu göbek atıyodunya

  • savas köysüren26 Mart 2014 16:38

    yalandar oglu bu ülkede artık hainlerin ve din düşmanlarının başa gelmesi yok

  • as26 Mart 2014 15:46

    ahlakçıya bak hizaya gel,baykal komplosunun figüranı.

  • Kemaltos26 Mart 2014 15:32

    Kiliclaroglu ve Bahceliye: MHP istanbulda CHP adayini desteklerse ve CHP Ankarada MHP adayini desteklerse AKP isi biter. (Yani istanbuldaki MHP adayi cekilecek ve Ankaradaki CHP adayi cekilecek) Artik bunu yapmalari lazim, yoksa AKP gine alacak. Biri bunu anlatsin bu liderlere.

  • serkan26 Mart 2014 14:56

    Cumhuriyet kurulduğundan beri hizmet göremeyen su akpli şuursuzlara lafım bir tane köprü bir tane marmaray yapıldı diye hizmetmi gördü bunlar? Bunca yıllır milli servetimiz olan kamu kuurm ve kuruluşlarını akp gökten zembillemi indirdi petkim, ereğli, tüpraş, türk telekom, çimento fabrikaları, inşaat şirketleri, karayolları vs daha niceleri bu kurumları akpmi kurdu çok cahilsiniz. 30 milyar dolarlık imf borcu bitti ama suan kaç milyar dolar dış borcumuz var bi araştırın bakalım. Tl aşırı değer yitirmiş işssizlik aynı hiç bişey değişmedi global bolluk size hizmet gibi yansıtıldı dünya 2000lerde gelişti siz bunu akpye bağlamayın ama içinizde akıllı telefonları tayyip cıkardı diyenleriniz bile var durumunuz vahim cidden

  • osman26 Mart 2014 14:36

    :) Gerçekten de IMF'ye olan borçlar bitmiş durumdadır. Ancak IMF'ye olan borçlar, Türkiye'nin toplam dış borcunun küçük bir kısmını oluşturmaktadır. 2002 yılında Türkiye'nin IMF'ye olan borcu 23,5 milyar dolardır ama aynı dönemde Türkiye'nin toplam dış borç stoku 130 milyar dolardır. Yani IMF borcunun payı sadece yüzde 18'dir. Bugün itibarıyla IMF borcu bitmiştir ama Türkiye'nin dış borcu 130 milyar dolardan 337 milyar dolara çıkmıştır. O yüzden 'IMF borçları azalıyor.' ifadeleri hiçbir şekilde Türkiye'nin toplam dış borç stoku açısından bakıldığında Türkiye'nin kırılganlığını azaltan bir nokta değildir. Tam tersine Türkiye'nin kırılganlıkları artmaktadır.

  • :)26 Mart 2014 14:03

    doğru söyledin halkın çıkarı var cumhuriyet kurulduğundan beri hizmet görmüyordu millet gördü sonunda.. cumhuriyet kurulduğundan beri kasada 130 milyar görmemişti millet görünce çok şaşırdı bırakmıyor bu hükümeti! imf ye borcu bitti sevindi millet! çok doğru söyledin milletin çıkarı var.. aptal kısmına gelince kötü söz sahibinindir bu tiniyetin klasik hareketi budur millete dayatır olmadı hakaret eder söz bulamaz hakaret eder proje bulamaz hakaret eder çamur atar açtık artık eyyy halk gözümüzü açtık rahat ol!

  • osman26 Mart 2014 13:40

    haşka yalan söylemek suçtur, halkı soymak suçtur EEEyyyy halk aç gözünü artık.. AKP ye verilen oy'un iki sebebi var Ya çıkarın vardır YADA aptalsın. Başka açıklaması yok...

  • Bizans26 Mart 2014 13:24

    Oyunu Bizans'a veya karaya verebilirsin. Karanlığı veya Afganistan'ı da seven vardır.

  • işiniz gücünüz bizans oyunu26 Mart 2014 12:52

    30 mart geliyor mhp ye verecektim oyumu cemaat chp mhp bir oldu neden chp ve mhp nin kasetleri yok? sütten çıkmış ak kaşık mı bunlar yok olmasının sebebi hocanın silahşörlüğünü yapıyorlar böyle olduğu için var olan tapeler ortaya çıkmıyor chp mhp ile ilgili.. işte ben de inadına bu noktada mhp ye vermeyeceğim ak partiye vereceğim oyumu şuraya bak cemaat chp mhp bir olmuş bizans oyunu peşindeler dizi olur yahu sizin bu yaptığınız senaryolarla! 30 martta görüşürüz sinir hastası yaptınız bu milleti bu ülkenin kanserlerisiniz siz! bi arınamadı gitti sizden bu ülke!

  • doğa26 Mart 2014 12:48

    bu idaa doğruysa varya yazıklar olsun

  • bay y26 Mart 2014 12:31

    Ya Kılıçdaroğlu Allah aşkına projelerini anlat. Sen bu devleti yönetmen için çokkkkk fırın ekmek yemen lazım. Çamur at izi kalsın mantığı sökmüyor artık. Millet ne yapmak istediğinizi çok iyi biliyor. Avucunuzu yalarsınız.

  • mehmet26 Mart 2014 12:23

    denizbaykalın seks kasedi hikayelerini bilmek ve dinlemek zorunda değiliz!bize ne denizbeyin gizli ilşkisinden!

  • 11 yıl26 Mart 2014 12:06

    11 yıldır iktidardalar yol yapmaktan başka işleri yok dünya nerede biz neredeyiz kendimizi avutup duruyoruz..yasakçı kindar kafayla bu işler yürümez..

  • cemil26 Mart 2014 11:48

    bunların yatacak yeri yok!Allahı ağzından düşürmeden her türlü pisliğe bulaşmak..

  • Ulaş26 Mart 2014 11:46

    Hiç bir üretimiolmadığı için bir partiki iktidar olmak için tek umudu kasatler ve tapeler olmuş. vah vah vah. Cemaat halk partisi