E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPara PiyasaKiler'den Migros açıklaması---

Kiler'den Migros açıklaması

Kiler'den Migros açıklaması
03 Temmuz 2013 - 15:27 borsagundem.com

Kiler Holding Perakende Grup Başkanı Ümit Kiler Migros'un satışına yönelik açıklamalarda bulundu

Kiler Holding Perakende Grup Başkanı Ümit Kiler CNBCe ekranına konuk oldu. Kiler, Migros'un satışına ilişkin sorulan soruya ise 'Migros'u yönetmek her yönetici ister açıklamasında bulundu.
Ümit Kiler kendisine yöneltilen 'Migros satışa çıkmadan önce birşey söylememiz etik olmaz demiştiniz bu hareketlilikte sizden bir atak gelir mi?' sorusuna şöyle yanıt verdi:
Tabi perakende sektöründeki değişimleri konuşmuştuk beklemek lazım ben beyan etmiştim. Türkiye bu tür değişikliklere açık. Sektör büyüyor, genç nüfus var, yabancıların ilgisi var. Bunların içerisinde bizde büyüyoruz bunları değerlendiriyoruz. Bahsedilen yatırım önemli bir yatırım oturup değerlendirmek lazım. Tabi Migros büyük bir marka ülkemizin en büyük perakende grubu. Her yönetici Migros'u yönetmek ister.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih03 Temmuz 2013 17:09

    8 liradan halka açılıp 2 liraya kadar bir şirket önce kendine çeki düzen versin.boş hayallere kapılmasın.adese gibi olur sonu.marmara'da kepenk indirmek zorunda kaldı :) Migros'Un sahibi şirketi bunlara satmaz

  • yakışır kardeşime03 Temmuz 2013 16:36

    yürübe olum kiler...yakışır ülker aldı bak ne güzel oldu. sır sende yavrucum yürü bunlara inat..

  • kaan 03 Temmuz 2013 16:14

    KİLER DEVLET YARDIM ETTSIN SIZE ALIN MIGORSU ONCE ALKOLLU ICECEKLERI SATTIRMAYIN SONRA BUTUN YANDAS SERMAYENIN URUNLERINI SATIN.NEDE OLSA KILER - AKP KANKALAR

  • fatih03 Temmuz 2013 15:59

    hayır hayır olamaz.Migros yapma ! lütfen bu tür gruplara satma.gözünü seveyim.