E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKCK çekilmeyi durdurdu!---

KCK çekilmeyi durdurdu!

KCK çekilmeyi durdurdu!
09 Eylül 2013 - 10:23 borsagundem.com

Türkiye'nin gündemini değiştirecek açıklama. PKK çekilmeyi durdurduğunu resmen ilan etti

KCK, hükümetin demokratikleşme ve Kürt sorununun çözümü konusunda adım atmaması sonucu PKK'lı teröristlerin geri çekilmesini durdurduklarını duyurdu.
PKK elebaşlarından Cemil Bayık geçtiğimiz hafta gazetecilere yaptığı açıklamada "1 Eylül’e kadar Türk hükümetine süre vermiştik. Şimdiye kadar bir şey görmedik. Bu şu anlama geliyor: sorunu çözmek istemiyor, ezmeyi esas alıyor. Savaşmak istiyor. Buna karşı kendimizi savunacağız. Gerillayı durduruyoruz. Eğer operasyon yaptıklarını görürsek, bu operasyonlara karşı meşru savunma yapacağız. Savaşı daha da şiddetlendirmek isterlerse, Güney’e (Kuzey Irak) gelen grupları yeniden göndereceğiz” demiş bu açıklama tartışmalara neden olmuştu.
Ayrıntılar geliyor...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • urfalılar09 Eylül 2013 11:00

    hani siz 3 ayda çekılecektınız şimdi dıyorsun durdurduk sızın yalancılıgımız burdan bellı sız verdıgınız sözü tutmayı bılın devlete öyle suçlama yap sen canını sıkma özgür surıya ordusu sızı yok edıyor belkı oldan türkıye gelıyorsunuz korkaklar amerıkanın köpekleri

  • doğru söyle09 Eylül 2013 10:38

    Ne olacağını zannediyordunuz. pkk yıllarca bunu yapmıştır.Bitme noktasındayken uyduruktan barış sonra kendini toparladı ve yeniden güç kazandı artık birşeyleri bahane edip uşaklığını devam ettirecektir.