E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan tahviline rekor talep---

Karsan tahviline rekor talep

Karsan tahviline rekor talep
01 Haziran 2014 - 08:35 borsagundem.com

Karsan tahviline 4.5 kat talep

Ünlü &Co tarafından gerçekleştirilen Karsan'ın ilk tahvil ihracına rekor talep geldi. 2 yıl vadeli ve değişken faizli 100 milyon liralık tahvil ihracına gelen talep miktarı 450 milyonu buldu. ÜNLÜ&Co Borç Finansmanı ve Danışmanlık Bölümü Yönetici Direktörü Ayşe Akkın, "4.5 kat talep rekordur. 100'ün üzerinde yatırımcı başvurdu" dedi. Yoğun ilgiye paralel olarak, tahvilin yıllık getirisi yüzde 13.87 olarak gerçekleşti. ÜNLÜ & Co Borç Finansmanı ve Danışmanlık Bölümü Yönetici Direktörü Erdem Selim ise ihraç süreci ile ilgili olarak, "İhraçta ilk getiri beklentisi açıklandıktan sonra kademeli olarak aşağı çekildi. Böylelikle Karsan için en düşük ek getiri seviyesi sağlandı. Başarı bundan sonraki ihraçları da etkiler" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7201 Haziran 2014 10:24

    Bir soru; kendi kötü şirketinin devletten daha yüksek faizli tahviline bir fon üzerinden yatırım yapıp yüksek faiz alıp, itfa günü bedelli ile bunun yatırımcılara ödetirsen ne yapmış olursun?

  • ismail 01 Haziran 2014 10:13

    devlet böyle seylere müsade ediyor sonra batı9nca ben karışmam diyor bizde millet olara akıllanmıyoruz