E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKarsan ABD'deki ihaleye teklif hazırlığında---

Karsan ABD'deki ihaleye teklif hazırlığında

Karsan ABD'deki ihaleye teklif hazırlığında
01 Şubat 2016 - 18:16 borsagundem.com

Karsan, Amerikan Posta Servisi'nin Yeni Nesil Dağıtım Aracı İhalesi'ne özel prototip hazırlıyor

Karsan, Amerikan Posta Servisi'nin Yeni Nesil Dağıtım Aracı İhalesi'ne prototip geliştirerek teklif vereceğini duyurdu. Şirket KAP'a yaptığı açıklamada, aracın prototip üretiminde Heksagon Mühendislik ile işbirliği yapacağını duyurdu.

Karsan'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

Şirketimiz, ABD Posta Servisi'nin Yeni Nesil Dağıtım Aracı Alım Süreci'nde ön-yeterlilik kazanarak prototip geliştirmek üzere teklif çağrısı gönderilecek tedarikçi listesine alınmaya hak kazandığını, ihale makamının prototip geliştirmek üzere teklif çağrısını ve nihai şartnameyi tarafımıza göndermiş olduğunu ve 2016 yılının ilk çeyreğine kadar çağrıya cevap verilmesinin istendiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurmuştur. 

"Prototip geliştirme teklif çağrısı" ve çağrıya sunulan teklifin kabul edilmesi durumunda "üretim teklif çağrısı" aşamalarından oluşan ihaleye katılım kapsamında, 01.02.2016 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı'nda "prototip geliştirme teklif çağrısı"'na Heksagon Mühendislik ve Tasarım A.Ş. ve Karsan USA LLC ile işbirliği yapmak suretiyle teklif sunulmasına; "prototip geliştirme çağrısı" ve "üretim teklif çağrısı" kapsamında taraflar arasındaki söz konusu işbirliğinin temel şartlarına ilişkin bir işbirliği sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 15,10
En Yüksek: 15,97
En Düşük: 14,74
Değişim 3,99 %
FK: 21,35
PD / DD: 2,59
İşlem Hacmi 2.396.227.317
Toplam Adet: 156.116.744
Ağırlıklı Ort.: 15,38
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)