E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKars Belediye Başkanı Bilgen savcılığa çağrıldı---

Kars Belediye Başkanı Bilgen savcılığa çağrıldı

Kars Belediye Başkanı Bilgen savcılığa çağrıldı
20 Ağustos 2019 - 12:55 borsagundem.com

Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanlarının yerine kayyum atanmasının ardından Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen avukatları aracılığı ile savcılığa çağrıldı.

Dün İçişleri Bakanlığı kararıyla üç büyükşehir belediye başkanlarının yerine kayyum atanmasının ardından Kars Belediye Başkanı Bilgen de savcılığa çağrıldı. Bilgen karara sosyal medyadan yanıt verdi. 

Bilgen, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca avukatları aracılığıyla ifadeye çağrılmasının ardından Twitter üzerinden, "Hakkımda 'silahlı örgüt kurmak ve yönetmek' iddiasıyla yeni bir dosya hazırlığını duyuyor onlara da 'kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak mutlaka'parçasını armağan ediyorum" paylaşımı yaptı.

Bilgen, mesajında ayrıca "Eğer Kars’a da kayyım atamayı düşünürlerse yıllardır şehri soymalarına göz yumulan isimleri tavsiye ederim. Hem bir bürokrat alacaklılarla uğraşmamış olur hem hırsızlar 900 personeli naylon ihalelerle falan meşgul etmeden cebini doğrudan dolduru" ifadesini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mhpli21 Ağustos 2019 08:17

    vergilerimizle varlığını sürdüren trt de osman öcalan haberini kim yayınladı ve bununla ilgili savcılar ne yapmış? içişleri bakanlığı o zaman uyuyormuymuş? terörist her zaman teröristtir. seçimde iyi insan seçimden sonra terörist olmaz....

  • ggff20 Ağustos 2019 16:03

    kardeşim bunedir ya kaynakları ona buna aktariyormus iftra atmayin belgeniz varmı 15aralik tapeleri varken bile delil sayılmadı olay Kürt partiler olunca Kürtler olunca herşey mübah bu kafirlijtir zulümdür İslam'da zulüm yok tur kâfir tolumlarda vardir

  • Meto20 Ağustos 2019 14:30

    #CHPKK KAPATILSIN#

  • ölmez dirilmez20 Ağustos 2019 13:26

    Artik devletimizin varligini hissediyoruz vatandaş olarak. Teröre destek veren butun belediye başkanları gorevden alinmasi gerekiyor.

  • Krs 20 Ağustos 2019 13:09

    HDP belediyelerinde, diğer bazı partilerde olduğu gibi, hiç bir yöneticisi atı alıp Üsküdar geçme hesabı yok. Sadece hizmet. Olanakları o kadar çok kısıtlanmasına rağmen

  • HALİL TÜRK20 Ağustos 2019 13:29

    imkanlarını halka aktaracağı yere teröristlere aktarır ise tabiki imkanları olmaz.